Ahoj holky chtela bych poradit.Jsem od ledna na nemocenske kvuli rizikovemu tehotenstvi a jeste do cervna budu.Ale ted v dubnu mame rodinnou oslavu nekde v restauraci a mrzelo by me kdybych nemohla jit.Nevite jestli se to nejak nejde zaridit nebo s doktorem se nejak domluvit.Diky moc za odpovedi.
No jo ale oslava je pozdeji odpoledne a ja musum byt do 7 doma:(
Ide to tak, že sa domluvite s doktorom, že keby prišla kontrola, tak vám potvrdí, že ste bola u nej... Prípadne na pohotovosti..
zkus se doktora zeptat, zda by te eventuelne v pripade kontroly kryl - kdyz prijde kontrola v dobe jeho ordinacnich hodin, tak by na to mohl pristoupit a proste ti pak napise, ze jsi byla u nej na kontrole. kdyz ne, tak to se obavam, ze mas smulu a bud to risknes a pujdes, nebo zustanes doma:/
@isousek myslím že jde vycházky podle potřeby změnit ale nevím do kolika nejdéle ☹ možná do 9 ale víc asi určitě ne
Vychádzky sú povolené iba do 19:00, neskôr už to nejde.. takže jedine domluva..
No oslava je v sobotu takze asi mi nezbyde nic jineho a jit tak jen nachvilku:(
@isousek je to samozrejme na tobe, ale ja bych se toho fakt nebala, to by na tebe musela vyjit vsechna smula sveta! 😉
Jeste si můžeš prechodne změnit pobyt(třeba na 2 dny) a než si to ty socialky mezi sebou řeknou, tak bude po oslavě. Zvlášť pokud je to na víkend. U mě změnu pobytu socialka zaregistrovala az za týden ( to vím, protože tam mam známou)
No zkusim se zeptat doktora jestli mi neporadi:(ale proste se bojim ze mi prijdou:(a to vychazky opravdu dodrzuju no.
@isousek Jj,kontrola mi přišla před 14 dny. mi tam vypadlo pár písmenek ...
Já se právě bojím chodit mimo vycházky,ale třeba jednu sobotu před 3 týdny jsem byla se synem od 17 hodin v divadle. Mám vycházky do 18 hodin a domů jsem přijela až ve 21 hodin. Sice se staženým zadkem,ale spokojená 🙂
A my právě bydlíme na malé vesničce a spadám pracovně pod Prahu a taky přijeli ...
Me prisla u obou kontrola na udani, jinak pry na tehotne nechodi. a uprimne, ja vychazky pozdeji nedodrzovala vubec.
@isousek Jsem doma od listopadu, nikdo zatím nepřišel. Vycházky radši dodržuji, protože člověk nikdy neví. Jen mi bylo řečeno, že pokud zaměstanvatel a bydliště nejsou v jednom okrese, tak je to riziko kontroly menší. Tj. zaměstnavatek je okres Mělník a bydliště mám Praha východ. A dále mi bylo řečeno, že změnou adrsy na sebe upozorňuješ, takže to udělat max. 1x za PN.
Já bych tu oslavu riskla s tím, že v případě, že by v tu dobu kontrola přišla, tak jela po tom zjištění na pohotovost, že jsi upadla a potřebuješ zkontrolovat , že je vše v pořádku, dají ti doklad a bude.
Při pádu od 20tt máš jít ihned na kontrolu, vím to, sama jsem měla ošklivý pád na plovoucí podlaze a můj doktor mě tak vynadal, že jsem nejela na pohotovost.
No nevim co delat ale nejak lhat se mi nechce.Myslim ze oni jsou na takove veci pripraveni ze nekdo jde rychle na pohotovost kdyz neni doma a tak.:(No asi to nijak jinak to nepujde:(
@barussa no kazdy pise neco jineho.Ale asi riskovat to ze Vam vezmou celou nemocenskou asi nebudu a navic ted uz sem po treti na nemocenske a ani jednou na me nebyli tak si rikam ze ted uz asi prijdou.Poprve dva mesice pak dva tydny a ted uz je to treti mesic a budu do konce cervna coz je dlouha doba.
@isousek tak mate vychazky tak zkusit je prizpusobit dobe oslavy