Dobrý den, znáte někdo tuhle stránku? nejedná se o podvod? placenedotaznikyonline.com
@eloise02 můžu poprosit jméno společnosti? Děkuji 😊
Vyplnovala jsem dotazníky pro několik společností,ale většinou je za to sotva pár stovek ročně. Třeba ivyzkumy.cz, gfk, casi...
@lucynka721 Dělám pro populaci, národní panel, prosebe a ivyzkumy. Jen na té populaci jsem vydělala celkem okolo sedmi tisíc, ale je to na delší dobu, protože platby chodí jednou za 3-4 měsíce. Jednou je to třeba 400, jindy 600, okolo vánoc jsem měla dotazníků více, tak přišlo okolo 1500,- Na těch ostatních je to většinou tak, že když dosáhneš určité částky, tak požádáš o vyplacení na účet. Proto je lepší jich mít více.
@gracinka7 Ano, tyhle čtyři opravdu platí. Dělám ty dotazníky už pár let. Český národní panel a Populace mají těch dotazníků více, z Populace někdy i volají, telefonický dotazník bývá za 45kč. U nich není potřeba dosáhnout na nějakou určitou částku, každé čtvtletí to sami uzavřou a pošlou částku, která se tam nasčítala.
@annoonniimm
Dobrý den, zjistila jste něco ohedně teto konkretní stranky ? Zkoušela jste, nebo ne ? Právě jsem na to taky narazila, vypadá to zajímavě, ale je mi divný, že se nedostanu na žádný kontakt. Proto taky hledám nějaké info k tomu.
Tuhle stránku neznám, ale vyplňuji dotazníky pro čtyři jiné společnosti a platí všechny. Je to docela fajn přivýdělek. 🙂