Otázka pro adminy.

lida9
13. říj 2019

Proč se z názvů některých fór stávají místo dvou tří jasných slov, prakticky celé věty s vysvětlením jak pro idioty? Je to otravné, zdlouhavé a nebaví mě číst tyto dlouhé názvy, místo jasných krátkých otázek... Je to nějaká novinka, že to maminkám přepisujete? Jéště nedávno se to tu nedělo. Pokud jsem ale jediná komu to vadí, tak se omlouvám...

uzivatelkapetra
13. říj 2019

Někdy to možná otravné je, ale na druhou stranu hodně holek inteligentně pojmenují své vlákno :dotaz, co myslíte?, prosím o radu, co mám dělat, máte zkušenost?, atd
Tyto fóra ani neotevírám, když zadavatelce nestojí za snahu zamyslet se nad nadpisem, tak mě nestojí za to to číst

pabka
13. říj 2019

@lida9 naprosto souhlasím, na mobilu ke všemu vidím jen první pulku věty, takže stejně vetsinou nevím, co je za dotaz a ty dlouhé věty jsou hrůza, mnohem lepší je krátká jasná otázka - par slov. Kolikrat je ta věta i neskutecne sroubovana, vůbec se to nehodí.

gruyerre
13. říj 2019

@lida9 protože jinak by 2/3 diskuzí měly za název vyštěky typu: Pomoc, Co mám dělat?, Jsem zoufalá!, Duch, MS, Přítel, Průjem, Pálení, Pindík apod.

pabka
13. říj 2019

@gruyerre za mě i to je lepší než mega dlouhý souvětí, jehož pointu (druhou pulku) stejně v mobilu nevidím...
Nebo lze opravit tyto “výkřiky” i lépe a přitom krátkou větou.

zelenaesmolda
13. říj 2019

Podle me by hlavne mel admin tyhle neustale opakujici se dotazy mazat kdyz uzivatelkam nestoji za to se podivat jestli diskuze a tim padem odpoved na jejich otazku uz nahodou neexistuje.Je to otravne porad dokola tehotenske testy,dusi,dotazy typu "muzu byt tehotna".
Se nedivim,ze uzivatelky MK maji povest iq tykve podle tech dotazu...

gruyerre
13. říj 2019

@pabka za mě to určitě lepší není, ale máš pravdu, ze by se to dalo napsat kratší

surikata131
13. říj 2019

@zelenaesmolda jo ty věčné dotazy na těhotenství jsou tu 10xdenně, už je to fakt otrava. Ještě když tam aspoň pošlou ten test, ale ty ve stylu “bolí mě prsa, co myslíte, jsem těhotná”? Nechápu

zelenaesmolda
13. říj 2019

@surikata131
ja ani nechapu ty testy uprimne receno.kdyz si nejsem jista tak pockam par dnu a udelam dalsi ne?byla tu diskuze kdy autorka udelala behem dvou dnu snad dvacet testu...

alcar
13. říj 2019

@lida9 no vidis a ja bych treba i tohle tema nazvala uplne jinak.
Admin otazka? je co? Je to otazka na admina? Nebo se ta otazka jmenuje Admin (cestinarsky spravne by to tak totiz bylo)? 😀 Ja bych to napsala bud Dotaz na admina nebo Admin - dotaz, ale s nejvetsi pravdepodobnosti bych si vyhledala jiz zalozenou diskuzi s otazkama na adminy, tam bych oznacila nejakeho admina a polozila dotaz tam. 😉😂

lida9
autor
13. říj 2019

@alcar snazila jsem se dohledat diskuze na tema admin nebo kde se diskutuje s adminem, nedohledala jsem pres lupu tady na konikovi... proto to mam i v rubrice zamestnani, protoze nic vhodnejsiho jsem nenasla... ale klidne me nasmeruj jak mohu napsat dotaz primo na admina... diky

berenika39
13. říj 2019

@lida9 Ahoj, už delší dobu najdeš dole na stránce Časté otázky a kontakt - podívej se tam, vyber, kam by se tvůj dotaz hodil - Mám vzkaz pro Modrého koníka, nebo...? . Napiš, tak se tvoje otázka, případný problém, dostanou co nejdříve na správně místo. Vyzkoušej, díky za pochopení.

malytlustyhroch
13. říj 2019

@lida9 mluvis mi z duse, uz par dni premyslim, jestli takovy vykrik nekam nenapsat. Snahu prejmenovat fora s nazvem "dotaz" a "pomoc" sice chapu, ale dvou vetne nazvy jsou na me proste moc. Navic tim ztracim prehled, co jsem cetla, k cemu se chci vratit atd.

amazonkajanik
13. říj 2019

@surikata131 a ten test s tim cukrem jste četla 😁 to bylo tuplem výživné

zelenaesmolda
13. říj 2019

@amazonkajanik
to jsem cetla.podle me to byl troll protoze se mi nechce verit,ze neco tak tupeho dokaze vubec psat nebo dostane obcanku :D

amazonkajanik
13. říj 2019

@zelenaesmolda mám obavy,že jo. Ono je to i výchovou. Denně to vidím kolem sebe. Jak říká přítel,někteří jsou praktický jak hrábě do kapsy 😂

zelenaesmolda
13. říj 2019

@amazonkajanik
ty jo,to je napad,to si necham patentovat-cestovni hrabe :D

eviicka
13. říj 2019

Omlouvám se, že nepíšu k dotazu, ale nedá mi to.

Mě zase nebaví číst, jak jsou hrozné diskuze na téma "Jsem těhotná". Přijde mi, že takových příspěvků tu je snad ještě víc než těch diskuzí. Já ty diskuze jednoduše neotevírám, ale příspěvky nad tím, jak je to hrozné překvapí skoro kdekoliv.

P.S. potrefená husa nejsem, testy jsem měla vždy jednoznačné a bez potřeby je někde prezentovat.

zelenaesmolda
13. říj 2019

@eviicka
tak to mnozstvi diskuzi se opravdu neda srovnavat...debilnich dotazu je tady 98%

lida9
autor
14. říj 2019

@berenika39 dekuji za nasmerovani, poslala jsem to tam, pokud neco odpovi, hodim vam to sem, kdyby to nekoho zajimalo...

malytlustyhroch
14. říj 2019

Ted se forum, ktere melo nazev zhruba "5tt - pokec" zmenilo na "Jsem v 5. týdnu těhotenství. Je někdo také v tomto týdnu? Jak se cítíte?" Jako v cem je ta zmena k lepsimu? Chapu, ze admini delaji jiste spoustu uzitecne prace, ale tohle proste nepochopim. To jsou placeni od uhozu? Pryc z Konika se mi nechce, ale fakt mi to kazi uzivatelsky zazitek.

lida9
autor
14. říj 2019

@malytlustyhroch jj o tom presne mluvim🙂 s tim, ze nekdo neumi napsat strucny jasny nazev nic neudelam, ani nechci, to je kazdyho vec... ale proc admin meni nazvy na slohove eseje nechapu

hezz17
15. říj 2019

@lida9 mě změnili název 2x. Jednou to bylo úplně mimo téma, už nevím na co jsem se ptala, ale atak mimo jako třeba tip na ubytování a změnili to na menstruacni potize. A druhé nebylo úplně mimo téma, ale na to co bylo v nadpise jsem se neptala....😀 tady to přepisování mě osobně hodně vadí.

zelenaesmolda
16. říj 2019

@malytlustyhroch
opravdu tady admini delaji spoustu uzitecne prace?nejak jsem si nevsimla.kdyby delali svoji praci poradne tak tady neni kazdy den nejmene jedna diskuze zalozena na tema,ktere uz se probiralo stokrat.

surikata131
16. říj 2019

@zelenaesmolda mám pocit, že se to tu v poslední době točí v kruhu, pořád ty stejné dotazy, uživatelky líné k tématu nejdřív samy googlit nebo si vyhledat, jestli se tu už to samé (několikrát) neřešilo...už by to zas chtělo nějaké kontroverzní téma :D

gracinka7
16. říj 2019

Mě jednou změnili název dotazu tak blbě, že už jsem diskuzi nenašla. A navíc se změna nazvu téměř netýkala toho, na co jsem se ptala.

malytlustyhroch
16. říj 2019

@zelenaesmolda Tak majitel stranek (a tim i admini) bude mit, predpokladam, mezi prioritami navstevnost. Tebe, jak vidno, diskuse na stejna temata kazdy den neodradi od toho, aby si sem chodila. Ale troufam si odhadovat, ze vetsinu tech, kterym by bylo smazane tema "je muj test dost pozitivni" nebo "mam narok na PPM" by smazani jejich tematu nastvalo dost a nejspis by se odkulily ke konkurenci, protoze proste chteji informace snadno, neumi hledat nebo si chteji jen tak popovidat. A kdyby se smazaly uplne vsechny dotazy, ktere zdejsi superkriticky povazuji za hloupe, tak by se tu vyskytovaly tak dve nova fora tydne, to je domnivam se malo na to, aby to vetsine lidi stalo za to se sem vubec podivat. A konik by posel. Myslim, ze uz takhle proti treba e-miminu trpi nedostatkem rychle pribyvajiciho noveho obsahu.

zelenaesmolda
16. říj 2019

@malytlustyhroch
no tak ja mam radsi kvalitu nez kvantitu a pokud adminum nevadi,ze MK ma povest,ze se tady sesly nejvetsi blbky z cele republiky tak je neco spatne.
Uprimne se te povesti ani nedivim,obcas mam pocit,ze prumerne IQ naseho naroda je 70 a mene.

zelenaesmolda
16. říj 2019

@surikata131
ano,mam uplne ten stejny pocit.

lida9
autor
18. říj 2019

odpoved :
Ahoj,

nadpisy diskuzí ve fóru přejmenováváme už několik let. Je to z důvodu zpřehledňování témat, původní jméno diskuze často nevystihuje dotaz - je to tedy proto, abychom se všichni ve fóru lépe orientovali. Uznáváme, že dlouhé věty na přehlednosti nepřidají. Děkujeme za zpětnou vazbu a pokusíme se z ní při dalším přejmenovávání vycházet.

Hezký den, Tereza, Modrý koník team

zelenaesmolda
18. říj 2019

@lida9
proc nemazete neustale se opakujici dotazy,na ktere uz odpoved je v predchozich diskuzich?