Holky, je tu nějaká maminka, co je paní učitelka? Nastupuju od září na částečný úvazek, ale nevím, jak obměnit šatník. Budu učit 1+2 třídu a taky v družině. Posledních 5 let jsem doma s dětma a nevím jake vhodné obleceni zvolit.. 🙈🤦🏼♀️
@aknel321 nosím normálně svoje, klidně i mikinu a jeany, triko s batmanem, ale i elegantní kousek,sukně, šaty... Učila jsem teda jen SŠ a gymnázia a studentům se líbilo, že mám osobitý styl. Kolegové a vedení neřešilo. Akorát sukně dlouhé nejméně do půlky stehen. ;)
@aknel321 leginy taky, neprůhledné, ale vždycky jen s delším trikem.
Nosím klidně triko Masters of Rock 😀 Učím na SŠ a rozhodně je studentům bližší, když se obleču normálně než jako úča do úplé sukně a halenky 😀 Nic proti... 😉 Ale já se potřebuju cítit pohodlně 😉
Máma učí 2.stupen ZŠ. Já mám za sebou ped.praxi (momentálně na rodičovské). Na praxi jsem chodila vlastně v tom samém, jako do školy jako žák a nikdo neřekl ani popel. Vyloženě formální oblečení nosí mamka jen na významné události (např. Vysvědčení) a jednání s rodiči.
Ucim na druhem stupni zs, nosim vetsinou rifle nebo plataky, tricko, kosili, svetr, mikinu... Proste to, co normalne, jen si po zkusenosti davam bacha na vystrihy 🙂 Takze pokud normalne jsi zvykla nosit leginy, tak klidne. Ja na ne nemam postavu, proto volim ty rifle 🙂
Cokoliv pohodlného, co napadne. Školství nemá dress code. Já nosím svoje sukně z teplakoviny k tomu triko, teplákové šaty. Kalhoty obecně nenosím a na sukni mám klidně lebky 😂 jen pozor na nápisy a převracecí flitry, dcery učitelka je měla ve druhé třídě a všechny děti měly potřebu si to zkusit.