Ahoj,
asi se chci jen vypsat, protože už úplně pěním 😠
Mám práci, která mě docela baví a na té pozici jsem 2 roky. Mám další 3 kolegy a jedna z nich je kolegyně, se kterou už nedokážu vydržet. První rok to šlo a pak se začala jaksi v určitých situacích vybarvovat... Naší náplní práce je že dovážíme materiál ze zahraničí a komunikujeme s dopravci aby nám pro určitý materiál jeli. No a dodávky máme prostě rozdělené tak aby jsme obě měli dost, prostě fifty fifty..No jenže jí materiál došel. Celou dobu jsem to koordinovala já a ona nejevila zájem a teď když jí došel, tak začala být hnusná, že prostě teď se naloží jenom její!!! Říkám že taky potřebuju, že prostě jak to je doteď se musíme podělit. A ona nepříčetná, že prostě ona je důležitější!!!! A to dělá furt...Když něco potřebuje ona tak to je vždycky na prvním místě a vy všichni se třeba tzv. poserte.... Už jí nemůžu ani vystát... je zlá na ostatní lidi..Neustále se povyšuje, kecy typu - no jo ty nemáš děti tak to ty máš času habaděj (kousavě řečeno).... A pořád něco... No ten dort by si jíst jako neměla, protože to má tolik a tolik sacharidů. Nebo takový to vychvalování, jiná kolegyně říkala že byla s dětma někde a že neměla na něco čas - a tahleta hned no já přišla z práce si představte a ještě jsem uvařila, šla jsem si zacvičit, vyprala jsem a pí*oviny furt dokola... Nejradši bych jí něčím mr*la po hlavě... Prostě ona je nejlepší...Ale to že má totálně nevychovaný děti to nevidí, protože si nedokáže přiznat že je vychovala na hovno.. 2 dospělý holky a volá za ně i k doktorovi. Pořád si ztěžuje, jak ta jedna je smrad, a pí*a (ano to řekla o svojí dceři), protože si po sobě ani neuklidí, nevypere, nic - protože všechno dělala za ně a nenaučila je to a teď si stěžuje.... jednoho kluka má 12 let a vypráví jak jí kluk volá na záchod, že mu nejde se utřít... nebo že ho ještě před rokem utírala ručníkem z vany, že sám to neuměl... Ale ona tak nazývá své děti a pak zase o nich říká jak je úžasná a tak.... Už mi z ní vážně hrabe... Ani jí neposlouchám ale hučí tady přes celou kancelář, a bohužel nejsem hluchá... Jak jsem psala, práci mám ráda ale tohle mi ji úplně znechucuje!!!!! To mám skončit, nebo já nevím? do půl roka plánuji miminko, takže si říkám že to přežiju, ale pak budu těhotná v kanceláři a budu se s ní nervovat, to taky není úplně skvělý...
jdi za nadrizenym, emimino to za tebe nevyresi... bud s tim neco nadrizeny udela nebo ne a ty bud odejdes nebo si hold budes muset zvyknout ... jinou moznost nevidim, lidi se nezmeni... a nemyslim si, ze v jine praci na ,,blbce,, nenarazis, jsou vsude😀
Ježíš, kolik ji je? Vytírá prdel ještě 12 letému klackovi jo??😳😳 On je nějak postižený?? Tam bych to chápala, jinak ne..
A co dojít za ředitelem a tohle mu tam říct že si nárokuje práci, která ji nepatří..
Nevymýšlí si náhodou kolegyně? Fakt bych chtěla vidět někoho, kdo chodí do práce, vaří 3 druhy večeří, vše řeší za dcery a nevím, co ještě vše zvládá.
Jezis ať si dělá, co chce. Jako chápu, že ti asi leze na nervy, ale jak (ne) vychovává svoje děti ti může být, víš kde. A co vůbec máte co krafat v pracovní době? Nebo vám to vykládá při obědě? Na oběd bych s ní nechodila. Řešila bych jen ty kamiony, pokud nelze jinak, tak s nadřízeným.
Bud nad veci, protivni lide jsou vsude. I kdybys dala vypoved, v jine praci narazis tajy na vola/kravu. Proste ji ignoruj, mej treba sluchatka a delej si svou praci.