Ahoj holky, už od ledna jsem na rizikovém a stále mi nedorazily peníze za první měsíc neschopenky :( začalo mi to vrtat hlavou a uvědomila jsem si, že po mě MUDr. chtěla adresu zaměstnavatele, která se na neschopenku píše - ptala jsem se ji jakou, zda adresu budovy v níž opravdu fyzicky jsme a pracujeme (Říčany), nebo sídlo firmy z rejstříku (Praha), kde ale nikdo není.. řekla mi, že se tam napíše ta, kde opravdu jsme.. teď mi to však vrtá hlavou, nemá tam nakonec být ta z rejstříku? Už je březen, odevzdala jsem už druhý lísteček na peníze a stále kde nic tu nic.. pokud to je uvedené špatně, dá se to zpětně změnit? Moc děkuji za pomoc!
Zjisti si kdy lístek na peníze zaměstnavatel odeslal. Já byla na neschopence celý únor, lístky k penezum jsem odevzdala v pulce února a az ted mi volali od zamestnavatele ze mam prijet ještě podepsat jejich část neschopenky ze to budou odesilat. Takze pocitam ze to odeslou nejdriv v pristim tydnu, a pak je 30 dni na vyrizeni, takze peníze dostanu nejdriv v pulce dubna...
Jsem na tom stejně. Na neschopence od ledna. papíry na peníze odevzdaný za leden a únor a peníze stále nikde. No a minulý týden mi volali,že příští týden (11-12.3) mi přijdou všecky peníze naráz, za ten leden a únor. Už jsem z toho byla taky docela na nervy,tak jsem zjišťovala 🙂
Moc děkuji za rady.. pokud nic v pondělí nedorazí, tak tam zkusím zavolat.. podepsané oba lístky mám, jen ta adresa může být kamenem úrazu :/
@dominika8855 Koukám, že jsme na tom úplně stejně 🙂 Zkusím tam v pondělí brnknout ...
Ahojky, taky jsem na neschopence od 27.12. a buď v klidu, mě peníze za leden přišly až teď. Sice se tam řešila změna diagnozy na neschopence, ale to zdrzelo tak o tyden. Ale kdyztak bych si zkusila zavolat na socialku😉
Na neschopenku jsem nechala dát adresu, kde jsme reálně pracovali, ne fakturační (sídlo), která se liší a normálně mi peníze chodily. 🙂 Ale ten první měsíc mi taky nepřišly, až ten druhý, ale vina byla na straně zaměstnavatele, kdy se šéfová vyprdla na to, aby poslala vše včas. :/
hele jim první peníze trvají dlouho, oni snad mají snad 40 dnů na vyřízení ato až poté,co jim to pošle zaměstnavatel