Ahoj, holky prosím vás, poraďte mi, už celý prosinec jsem na nemocenské, mám rizikové těhotenství a do teďka jsem nedostala žádné peníze za prosinec.. mám z toho nervy, nevíte kolikátého se vyplácí? pls
len-mam s toho bordel.,rikali mi oni maji nato 30 dni,,..a ty penize si dostala i za vsechny opozdene mesice? 😖
kiku - ze zákona na to sice mají 30dnů, ale zpož´duje se to úplně normálně - spší bych zapátrala, jestli ti zaměstnavatel opravdu poslat na sociálku všechny podklady, jestli o tobě a tvé neschopence na sociálce vůbec vědí....a peníze ti samozřejmě potom musí vyplatit za měsíce zpátky...
Za prosinec by jsi měla dostat, v ideálním případě, peníze do max. 30.1., ale zaměstnavatel mohl později poslat doklady a můžeš čekat klidně i dalších 30 dní (protože to berou od okamžiku kdy dostaly doklady).
Stát na vyplácení dávek nespěchá 😠
hmm,,dekuji vam moc pekne to sou teda hezke svine,na te socialce 😠
mě chodí nemocenska vždy do 15tyho a ještě taky nic nepřišlo, tak doufam že v pondělí 😠
maji v tom hezky bordel,, 😠
Nevíte někdo kdy se vyplácí nemocenská? Jsem od 5.2 na nemocenské a lístek jsem odevzdala 6.2 a pořád mi nic nepřišlo... Vůbec nevím kde se obrátit nebo jak dlouho to bude ještě trvat... Nevíte někdo?
Kiku, nechci ti brát iluze, ale nemocenská pro těhule se vyplácí stejně jako každá jiná a teď v tom mají extrémní bordel. Já byla doma od května a první peníze jsem dostala na konci srpna 😝