Ahojky, mam od zacatku nemocenske problem s vyplacenim penez. První 3 mesice nic, pak to celkem chodilo a ted zas problem. Na socialce ztratili muj listek na penize za zari. Tudiz jsem stále bez penez. Zamestnavatel zaslal kopii toho zari a pry se pokusi listek dohledat. Ted uz jim ucetni posilala listek za říjen (ukonceni neschopnosti). A muj dotaz je, vyplati mi k tomu rijnu i zari, ktere ztratili? Jestli logicky doplati vse co mi dluží? Ma nekdo zkušenost? Děkuji
@priscilla90 meli by. ja jsem byla na nemocenske v dobe kdy krachla firma a doklady tam bikdo neposlal. A tak jsem nic nedostala ☹ pak po letech mi volali primo z ossz jestli bych jim mohla zadlat nejake doklady ze potrebuji muj pripad nejak uzavrit a tak ostatnich zamestnancu a tenkrat mi i po asi 3 letech doplatili cast te nemocenske.. nebylo to v plne vysi ale neco malo to bylo.
@priscilla90 jo a jeste jedbou mi listek na penize ztratil primo zamestnavatel a uz ho neptedal ani ucetni tak jsem si primo u mudr. A ta mi vystavila novy. Ten jsem osobne predala primo ucetni ( byla to externi firma) a zpetne mi to vyplatili
Vyplácí na základě dokladu, takže jestli nemají nebo nevezmou kopii ztraceného, tak vyplatí najednou na základě toho ukončení. Teda pokud se zase neztratí.