Prosím o radu, jak dál postupovat. Pracuji jako laborantka v chemické laboratoři. Můj gynekolog mi po potvrzení tehotenství řekl, že rizikovost si musím vyjednat se zaměstavetelem, který má být informovaný. Můj zaměstnavatel byl od podnikového doktora poučen, že v laboratoři pracovat nesmím. Protože jsme velký podnik, našel mi zaměstnavatel nerizikovou práci - administrativu ,od nového roku. Když jsem se ho ovšem zeptala, co mám dělat do konce roku, když mám mít ještě 12 směn, bylo mi řečeno, že si mám vybrat dovolenou ( mám poslední půl den), zbytek si vzít buď neplacené volno nebo šichty odchodit ( kapánek mu nedošlo, že je odchodit nesmím). Takže jsem mu řekla, že si to rozmyslím a dám mu co nejdříve vědět. Jak byste na mém místě postupovali ? Jediné co mě napadlo je, zajít si pro neschopenku a být do konce roku doma. Je i jiné řešení ? Moc děkuji všem za názor.
muze ti naridit vybrat si dovolenou, ale podle me ti nemuze naridit vzit si neplacene volno, musi ti pridelit jinou praci..., takze bych se s nim takto zkusila domluvit, neni tvoji povinnosti si brat neschopenku...
Neschopenku bych si určitě nebrala... Ty to prostě nesmíš dělat a on se může stavět na hlavu. Nesmíte se ho bát, vyhodit vás nemůže 🙂 Takže za ním prostě dojít, že dovolenou nemáte. tudíž si jí brát nebudete, neschopenku taky ne, to že se vám nevyplatí, takže buď vás okamžitě dá jinám ( na tu administrativu) a nebo ze zákona, jak určitě ví, je to překážkou na jeho straně a musí vás nechat doma, za 100% platu.. ;)
Moc Vám všem děkuji. Vyrukovala jsem s tou překážkou na straně zaměstnavatele a bylo mi to uznáno, jen prý musím doložit potvrzení o těhotenství. Neozvat se, tak by mě nechal doma bez peněz. Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend 🙂
Dle mě se jedná o překážku na straně zaměstnavatele a měl by Tě nechat doma za plný plat....