Maminky prosím o nějaké důvěryhodné informace: mám možnost teď od dubna nastoupit do "nového" zaměstnání. Ale do září jsem správně na rodičovské dovolené. Takže v září bych měla správně nastoupit do "starého" zaměstnání. Musím ukončit "starý" HPP ještě do 31.března, když budu mít nový od 1. dubna, nebo mohu déle (nějak v průběhu rodičáku) - tedy do toho září? Jde mi o to, že pokud se ve "starém" zaměstnání šprajcnou a nedají mi dohodou, ale s 2měsíční výp. lhůtou, tak jak s nástupem do nového - budu moci nastoupit toho 1. dubna? A jak je to s rodičákem. mám na něj do toho září nárok, nebo mi už od dubna nebudou platit? Děkuji moc za nějaké rady či zkušenosti ......
Pokud se nejedná o stejnou práci a tedy střet zájmů, tak můžeš mít kolik chceš pracovních poměrů. Takže bych zatím nechala oba a výpověď podávala až budeš vědět, že v tom novém chceš zůstat. A rodičák ti neseberou.
Můžeš mít HPP, kolik chceš, a původnímu zaměstnavateli nemusíš nyní nové místo vůbec hlásit. Ptala jsem se na něco podobného v právní poradně, tak to vím.
já teda nevím, ale myslím, že 2 HPP nemůžou být ani normálně, když na rodičáku nejsi. Takže zřejmě budeš muset u strarého zaměstnavatelé prac. poměr ukončit. Ale nevím jak to tam je s tou výpovědní lhůtou když jsi na rodičáku. Na to ti nejlíp asi odpoví na pracáku.