Maminky, prosím poraďte.. Mam do ledna 2 letou mateřskou, můj zaměstnavatel končil, výpovědi dohodou.. Mam možnost mít práci a nějaké dny hodinove zvládám plný pracovní poměr.. Hlídal manžel, už jsem takto pracovala na dohodu u původního zaměstnavatele.. Otázka je jestli můžu nastoupit na plný poměr když to není k zaměstnavateli od kterého jsem na mateřskou odcházela.. Nebo do konce Rodicaku mohu mít jen zkrácený úvazek.. Dekuju
A nepřijdu o rodicak když budu plnit hodinový fond? Malý jesle ani školku zatím do dvou let navštěvovat nebude
@mishacsek není důvod, proč bys o rodičák měla přijít. hlídání ti zajišťuje manžel a tak po tom nikomu nic není. budeš mít dva příjmy, seš šikovná ženská, co to zkloubí, tak proč ne. do školky ani jeslí nepůjde, jak píšeš, tak žádné pravidlo neporušuješ
já jsem měla rodičák na 3 roky a byla jsem doma jen rok a normálně jsem byla zaměstananá a rodičák jsem barala.
@pavlapl to určitě, u původního zaměstnavatele jsem měla smlouvu na hpp, když byl malému pul rok začala jsem dělat pro něj i na dohodu.. Do teď.. Provozovna skončila takže nemám ani hpp ani dohodu.. Takže začnu na hpp v nové práci, jak zde maminky píšou, vadit to nebude...
@mishacsek Při rodičáku můžeš mít klidně plný úvazek a to i u původního zaměstnavatele, stejně jako u nového.