Ahojky chci se zeptat dela někdo z vás mobilní maserku ? Nebo popr maserku v bytě chci se zeptat věnuje se tomu někdo na plný úvazek? Da se tím nějak uživit ?udelala jsem si kurzy rada bych se tomu věnovala ale všichni me zatím od toho odrazujou . Vím ze se musí vydržet než se to rozjede ale je to opravdu činnost která me baví naplňuje me . O to víc horší když me většina odrazuje 😒 moc dekuju za rady názory Atd
@orisek56 a odkud jsi ?😊
@misul122344 Vysočina
Být taková možnost, objednala bych si taky. Být tebou, měla bych strach, aby si chlapi nemysleli, kdoví co že to bude za masáž.
@misul122344 ahoj, já mám také masérské kurz, momentálně masíruji doma, ale upřímně asi bych se tím neuzivila. Hodně lidí kolem mě nadává na bolavá záda, většinou řeknou že musí projít a málo kdo přijde. Když tak sleduji třeba kamarádky kolem sebe,tak než investovat do sebe jakož to do masáže, tak si raději zajdou ke kadeřnici, na nehty či řasy, protože bolest přece není vidět, ale tady ty věci ano. Většinou přijdou jen když je fakt velká bolest a pak zas dlouho ne
Jestli se tím chceš živit, musíš být někde vidět na internetu. Podívej se na googlu na kurz on-line marketingu (je zdarma, mně se líbí, přijde mi přínosný) Pak si musíš správně nastavit cenu. Pokud jsi absolutně nepolíbená podnikáním, možná bych se podívala na fb po nějaké skupině lidí, co chtějí rozjet vlastní byznys. Mrknout se můžeš třeba na Podnikavky - ženy s odvahou podnikat.
Když to nefunguje jedné osobě, může to fungovat tobě a když to někomu funguje, ještě neznamená, že to bude fungovat tobě.
@ferda90 Loni jsem byla na jednom wellnesku, sauny byly zavřené, chtěla jsem si zajít aspoň na masáž, ale bylo vyprodáno. To samé letos, byly jsme ne jiném wellnes, masáž jsme si nerezervovali do předu, že uvidíme podle nálady a měli vyprodané časy. Možná se jen nepotkáváš s lidmi, co masáž hledají.
@levandule_k možná, vzhledem k tomu, že masíruji doma v pokoji, tak spíš hledám lidi mezi kamarády. Jít někde a platit místnost je za mě momentálně blbost, jelikož bych musela zvednout i cenu za masáž. Momentálně mám hodinovou masáž zad a šíje za 350 Kč, což si myslím je víc než dobrý. Většinou se hodinové masáže zad a šíje nedělají aspoň já jsem se nesetkala.
@levandule_k moc dekuju za rady dam se hned do toho jste super dekuju za rady všech 😊😊
@ferda90 350 mi nepřijde moc za masáž. Nicméně ono to není jenom o ceně, lidi když chtějí, umí si za věci zaplatit. Nicméně jsou typy lidí, co by chtěli všechno zdarma, a tam musíš být asertivní znát svoji hodnotu. Prostě ber za 350 Kč nebo ne. Pokud jsi na mateřské, což podle profilu jsi, tak ono se tomu ani nedá věnovat na plný úvazek. U tebe platí chlubit se tím, co děláš. Dostat se do podvědomí, časem ty lidi přijdou.
Btw. máš jenom nějaký maserský kurz nebo jsi vystudovaná fyzioterapeutka?
@levandule_k tak tak, masáže mě baví, ti co přijdou si to chválí, těžko říct proč třeba nechodí častěji. Přítel je také spokojený, takže v tom by problém být neměl. Ne ne mam jen kurz, vystudovana nejsem. Tím, že masíruji doma, hledám,, klienty,, v oblasti kamarádů či známých. Přece jen domu si vodit cizí lidi nechci. Ano jsem na mateřské, právě tímhle si přivydělávám. Zvažuji pak brigádně nastoupit k nám do lázní kde berou masery, tak uvidíme.
@ferda90 My tady třeba v sousedství máme masérku, která přijede i s masérským lehátkem domů - na to sice potřebuješ auto a řidičák, ale zase průvody lidí nechodí k Tobě, ale ty k nim. Nemusíš pak řešit ani pronájem prostoru 🙂 My její služby objevili při Covidu a to, že za ní nemusíme nikam jezdit, nám vyhovuje.
@misul122344 ja zkusenost osobni teda nemam, ale u nas v mestecku u rakouskych hranic tohle pani dela a docela slusne ji to zivi- ona totiz jezdi i za hranice k rakouskym duchodcum a to bys podle me mohla i ty - rozhodit site do nemecka👌🏻
@mavanka
@evsi88
Moc vám holky dekuju ano to mám v plánu hlavně jezdit pravé zatím teda jsem na neschopence ale chci to pomalu rozjíždět moc me to baví jen čtu různé články ze si nic moc nevydelaji tak me to trochu zmatlo ale dam do toho všechno aby to vyšlo .
A nevis kde bych to mohla popr . Nabídnout tyto služby na jaké stránce či něco podobného nevim kam bych to mohla zveřejnit 😏
nejlíp se podobné služby roznesou mezi známými a přáteli. I kvůli tomu, že si něco třeba do bytu nechce pustit cizího člověka. Já osobně bych z toho měla větší obavu, než někam zajít... A cena zase musí být přiměřená, mě někdo nabídnout hodinovou masáž za 350, tak mám strach, že je to podezřele málo (ale Praha ceny zkresluje, uznávám)
@misul122344 Zkusenost nemam, ale já bych asi zacilila s nabidkou i na okolni vesnice, casto je nabidka sluzeb ve mestech a na vesnice se zapomina. Deda by treba ocenil mobilni pedikuru, ale musi dojizdet, protoze sem nedojizdi. Predpokladam, ze lidi v duchodovem veku, kteri uz treba hure chodi a nechteji dojizdet, by toto ocenili.
@misul122344 zkusila nych treba duchodaky nebo tak a kdyz budes dobra, klientela se nabali sama🙂 ale asi to bude chtit jazyk🙂
reklama by sla dat i do mistni skupiny na FB, skoro kazde mesto ji ma
Já myslím že o to zájem bude. Já sama bych něco takového na svoje bolavé tělo potřebovala.