Máte zkušenosti s firmou O.K.G.?

hanule112
21. zář 2015

Ahoj Holky.Jsem na MD a ráda bych si přivydělala.Našla jsem na netu práci s firmou O.K.G.Mělo by se jednat o českou firmu nabízející bylinné produkty.Máte s tím někdo zkušenosti?Díky za odpověd.

milusevicka
24. zář 2015

Ano, mam. Ale je to asi 6 let zpatky. Je tam nejaky registracni poplatek. A vlastne musite propagovat jejich vyrobky.. No prakticky jsem musela ty lidi ukecavat, takze nic moc a pak jsem to vzdala.
To uz si clovek vic privydela s kosmetikou. Ale jen muj osobni nazor. ;)

kachnicky
24. zář 2015

:D jooo známa to chtela taky prodávat :D Nakoupila si set ktery byl pěkně drahej a pak se pokoušela to prodávat, samozdřejmě nikdo takovou ptakovinu nekoupíl 🙂 A pak ješte zkoušela zhubnout pomocí nejakejch kapek 🙂 No další ptakovina 🙂 Ja osobně bych si šla radeji sednout za kasu, nebo neco podobného 🙂

milusevicka
24. zář 2015

Ano. Ty svoje vyrobky propaguji jako kdo vi jake zazraky.. Ze kazdy zhubne po kapkach a podobne. Je to drahe, lidi tomu neveri, nechteji to.

upari
11. pro 2016

Já beru OKG bylinné přípravky od začátku září a za 3měsíce mám o 3chemické léky míň (2 na astma a jeden na křečové žíly). Pomohly i rodině, kamarádkám. Nejsem žádný dealer, ale když se někdo zeptá, tak vždy doporučuju to, co mi pomohlo (kosmetika, oblečení pro syna, logopedka, ne-zdraví-bylinky...). Já jsem za ty tři měsíce maximálně spokojená a na okolí taky dobře funguje. Kapky na chudnutí neberu, řeším astma, kašel, alergie a štítnou žlázu a s úspěchem.

kachnicky
11. pro 2016

@upari At je to jak chce, je to LETADLO a tím pádem dost drahé. Ja osobně zkusím byliny přímo z lékarny, které stoji 60korun a vydrží a pomohou mnohem lépe 🙂 Každopádně jestli vám to zabírá, tak jedině dobře (ale ted je otázka jak by zabrali chemicky neupravené přírodní byliny 🙂 )

upari
11. pro 2016

@kachnicky správně - jak by mi zabralo něco jiného... bohužel jsem na křečové žíly i astma zkoušela různé směsi-kapky i bylinky z lékáren i zdravých obchůdků...A to nestálo jen 60kč ale i přes 300 a víc... Každému doporučuju najít to, co mu pomůže 🙂 a mně pomohlo např. na astma až směs 17bylinek od okg.
Jinak pod pojmem letadlo si představuju - registruj se, zaplať xy tisíc a registruj další ať zaplatí xy tisíc a ty z toho něco máš...