Ahoj, v únoru mám termín porodu. V prosinci jsem chtěla nastoupit na mateřskou. Mám smlouvu na dobu určitou do konce května. Zaměstnavatel mi nabídl, že by byla možnost pracovat až do konce května z domova. Máte s tím některá zkušenost? Vím, že bych to pracovně zvládla, jelikož se jedná o odbornou práci přes počítač. Jde mi spíše o úřady. Jak na to kouká ÚP a sociálka?
Ahoj, mám to v plánu stejně, jen mám smlouvu na dobu neurčitou, TP máme už v říjnu a od zítřka nastupuji na PPM. Zjišťovala jsem na OSSZ, ÚP jestli a jak se pracovat dá... OSSZ vyplácí PPM do 28 týdne a po tuto dobu nelze pracovat na základě stávající smlouvy, protože z té se bere dávka (teda pracovat lze, ale nešlo by zároveň pobírat dávku), přímo na stránkách OSSZ, ale mají, že to nebrání výkonu jiné výdělečné činnosti - tj. například dohodě, tato dohoda musí být na jinou pracovní náplň než je v pracovní smlouvě, ze které se dávka pobírá. Tj. lze uzavřít dohodu či jinou smlouvu a změnit pracovní náplň. Po uplynutí 28 týdne začne vyplácet další dávku - rodičovskou (na 2, 3 až 4 roky) ÚP. Na úřadu práce mi bylo řečeno, že po dobu pobírání rodičovské lze pracovat na základě stávající pracovní smlouvy, dohody, podnikat cokoliv, nesledují na kolik hodin, jestli je to smlouva, dohoda ani částku, kterou si vyděláš prostě nic... jediná podmínka je zajistit péči o dítě ať už paní na hlídání, prarodiče, prostě zajisti péči. Takže já budu mít do konce roku dohodu na jinou činnost a potom budu pracovat na základě pracovní smlouvy jen dodatkem upravíme asi pracovní dobu...