Máte zkušenost s prací v květinářství Flamengo?

coccinella
14. čer 2017

Zdravim,
zajimaly by mne Vase zkusenosti se zamestnanim v kvetinarstvi Flamengo - jak to tam funguje, pracovni doba, tahaji se treba tezke veci pri prejimce zbozi, apod?
Doporucily byste takove misto nebo ne? Hledaji tam nekoho celkem casto..
Diky vsem 🙂

ploutvicka59
14. čer 2017

Ahojky,neznám sice přímo Flamengo,ale sama dělám v podobné firmě.Většinou se natahas denně dost😉Nevim jak jim,ale nam jezdí zbozi každý den a jednoz v tydnu hrnkovka..to je vykladka z vozíku,uskladnění nekam na miste kde,to nebude překážet do doby,nez na to bude cas...Ne kazdy den prijde nekdo pro treba tricet ruzi,ale i to je obcas váha...a nemluvím o vazach☺

coccinella
autor
17. čer 2017

Dekuju za odpoved, tak to asi pro nekoho, kdo ma problem s plotynkou v bederni pateri moc prace nebude, co.. ☹
A jak je to s pracovni dobou- 12ky ? Nebo ranni odpoledni?

ploutvicka59
17. čer 2017

Dvanáctky vetsinou...od 9.00 do 21.00..no,vetsinou bys nebyla na obchode sama...ale i tak si myslim ze je to zahul..

coccinella
autor
20. čer 2017

@ploutvicka59
A jak to mas s prestavkama v prubehu te 12ky? Mne rekli, ze prestavky nejsou, tak asi jidlo nejak za chodu, kdyz nejsou zakaznici zrovna.. prestavky jsou snad povinne ze zakona, ne?
A sama bych po zauceni pry na krame byla..

ploutvicka59
20. čer 2017

Ze zakona mas narok na pauzu...v OC si malokdo dovoli zabrit obchodni jednotku...u nas,pokud jsem na obchode sama,tak mas normalne otevřeno a bohuzel jis za provozu..kdyz jsou dve,je to samozřejmě lepší..