Zdravim,
zajimaly by mne Vase zkusenosti se zamestnanim v kvetinarstvi Flamengo - jak to tam funguje, pracovni doba, tahaji se treba tezke veci pri prejimce zbozi, apod?
Doporucily byste takove misto nebo ne? Hledaji tam nekoho celkem casto..
Diky vsem 🙂
Dekuju za odpoved, tak to asi pro nekoho, kdo ma problem s plotynkou v bederni pateri moc prace nebude, co.. ☹
A jak je to s pracovni dobou- 12ky ? Nebo ranni odpoledni?
Dvanáctky vetsinou...od 9.00 do 21.00..no,vetsinou bys nebyla na obchode sama...ale i tak si myslim ze je to zahul..
@ploutvicka59
A jak to mas s prestavkama v prubehu te 12ky? Mne rekli, ze prestavky nejsou, tak asi jidlo nejak za chodu, kdyz nejsou zakaznici zrovna.. prestavky jsou snad povinne ze zakona, ne?
A sama bych po zauceni pry na krame byla..
Ze zakona mas narok na pauzu...v OC si malokdo dovoli zabrit obchodni jednotku...u nas,pokud jsem na obchode sama,tak mas normalne otevřeno a bohuzel jis za provozu..kdyz jsou dve,je to samozřejmě lepší..
Ahojky,neznám sice přímo Flamengo,ale sama dělám v podobné firmě.Většinou se natahas denně dost😉Nevim jak jim,ale nam jezdí zbozi každý den a jednoz v tydnu hrnkovka..to je vykladka z vozíku,uskladnění nekam na miste kde,to nebude překážet do doby,nez na to bude cas...Ne kazdy den prijde nekdo pro treba tricet ruzi,ale i to je obcas váha...a nemluvím o vazach☺