Prisla vam uz rodicovska tento mesic? Minule v Lednu prisla az v polovine mesice! A to bylo po vanocich... jsem z okresu Hodonin, jestli to harje roli, nevim..
Mám, přišla pátého. Příbram
mě minulej měsíc nepřišla vůbec.Naštěstí sem měla rezervu jinak bych byla na ulici. A tento měsíc mi bylo řečeno že příjde jedenáctého a včera sedmého sem měla oba rodičáky na kontě. Spíš čekej do 15. a pak už si volej jestli není někde problém jako byl u mě .
přišla včera 7.2. - tak mi chodí každý měsíc. Jen v lednu bylo zpoždění, to přišla cca 15. 1. Jsem z Brna...
Mě jěště nic nepřišlo. Většinou je na účtě tak 10-12. tak jsem zvědavá kdy to bude tento měsíc.
Nám chodí pravidelně kolem 20.
čekám nejdřív příští týden
7. byla na účtě, Praha-západ, nemám skartu
za únor přijde rodičák až v březnu. Ale vím, jak si to myslela. Ne, ještě nepřišla, čekám v pondělí. Mám skartu.
nemám s-kartu a teďka jsem koukala a ještě tam není :o)
Skartu mám a rodičák už mi došel v pondělí. Holky buďte rády, že vám ten rodičák příjde, je přece jedno kolikátého, pokud vím, tak stejně na to vyplacení mají celý měsíc. Já vím, že někdo na něj čeká, protože mu už docházejí korunky, ale nemůžete se spoléhat na to, že přijde přesně tolikátýho zvlášť teď když jsou měsíc co měsíc nějaké problémy.
mě dorazila dnes,jsem z okresu Žďár nad Sázavou 😉
nemám skartu, tu jsem odmítla, normálně chodil rodiák 7., teď ráno ještě na účtě nebyl, ale tento týden jsem na ÚP četla, že kvůli 8denní ohlašovací povinnosti nesmí dávku poslat dříve jak 9. den v měsíci, někde byla i přesně tabulka s kalendářem na celý rok, v tom zvýrazněno, kdy dávky pošlou, když vychází 9. na víkend, tak to pošlou v pondělí
jinak taky patřím pod ÚP Příbram
na Skrtu mi chodilo půl roku 11tého a minulý měsíc až 16tého, takže tak 😉 Děčín
ano
ano, dnes jsem vybírala
Já mám S-kartu a nechávám si přeposílat na účet a včera dorazila🙂. Chodí tak nějak +- den každý měsíc stejně 🙂
tak předně: rodičovská se vyplácí zpětně, takže v únoru ti přijde za leden atd..... a maj na to do konce února, i kdyby to přišlo až posledního, není důvod si stěžovat, bylo mi řečeno.
Před úchvatnou S kartou mi chodila i 4., 5. v měsíci, teď klidně 15.....