Manuální přivýdělek. Máte zkušenost?

15. led 2020

Potřebuji poradit. Ráda bych pracovala manuálně z domu,nemusím vydělávat desetitisíce,stačí 3-4000 měsíčně. Ale vždy jsem makala rukama a tak bych ráda zase dělala něco manuálního. Účetnictví,prodej čehokoli dělat nechci. Máte nějaké zkušenosti? Všude buď chtějí vstupní poplatek nebo se posílá drahá sms a skoro vždy je to podvod. Nechci být závislá na penězích mého snoubence. Poradíte mi?

sudylichozrout
15. led 2020

Prakticky vsechny "manualni cinnosti z domu" jsou podvod. Radim lovot v jinych vodach.

lv
15. led 2020

Žehlit, uklizet

j.a.n.i
16. led 2020

@lv Ten úklid půjde z domu blbě 😎 ale jo, to žehlení by šlo.

lv
16. led 2020

@j.a.n.i to jo, dálkový úklid, jsem nečetla pozorně

lenickakl
16. led 2020

obvolat fabriky z okolí, některé nabízí práci na doma.. kontrola, kompletace...

petullenand
31. led 2020

Ahojky holky, co třeba Eurona, nehazejte ji do jednoho pytle s Avonem, Mary Kay, apod.Nikomu nic nevnucuji,ale jen sdílím.Vyrobky jsem si nejdříve vyzkoušela jak fungují a byla jsem ohromena, jak snadno se dá uklízet, bez dřiny a ještě mi to ušetří peníze, provoní dům a hlavně jsou přírodní a dlooouho vydrží.Uspech není hned ale postupně..a je potřeba se výrobky naučit používat, jsou koncentrované,neobsahují žádné škodliviny, plnidla, chlór,fosfáty a nejsou testované na zvířatech.Pokud vám záleží na zdraví své rodiny, mít snadný úklid, ušetřeny čas i peníze, být šetrní k přírodě a touto možností si třeba při mateřské vydělat něco navíc,pak je to dobrá volba.

j.a.n.i
1. únor 2020

@petullenand A jak se to liší od toho Avonu a Mary Kay? Nijak, taky je to produkt, který někomu nabízíš a inkasuješ za to provize, tak z toho nedělej kdo ví co.

petullenand
1. únor 2020

S kamarádkou pořádáme setkání, kde lidem sdělíme pouze informace, tipy a rady jak výrobky používat, neprodavame je, řekneme jim výhody Eurony a na lidech je jestli to chtějí vyzkoušet a dostanou od nás vzorky.Nektere to nadchne a vytvoří si rovnou zákaznické cislo, jiní přijdou později, že by chtěli a některe to neoslovi, mají zaběhlé své a nechtějí změny.A že dostanu odměnu co je na tom špatného? Nikomu nelžu a jen předám dobrou zkušenost.Kdyz doporucis někomu skvělý film v kině nebo že víš o výborne restauraci, tví známí si řeknou tak to zkusíme a půjdou tam..na tvoje doporučení..dostaneš za to odměnu?

volfici
1. únor 2020

@petullenand tak takhle ale funguje nebo má fungovat každý MLM. Neprodávat, ale registrovat. A tvořit si síť. To že sem tam něco prodáš, ti extra příjem v MLM nikdy generovat nebude.

volfici
1. únor 2020

Pokud jsi zručná, zkus obvolat nějaké výrobce třeba dekorací, kompletovat, navlékat atd. Ale šla bych přímo k výrobci, ať máš přímý kontakt. Časem třeba můžeš zkusit vlastní tvorbu, ale je potřeba se umět prosadit. Hand made frčí, jen je toho hodně a musíš se v něčem odlišovat.

petullenand
1. únor 2020

Správně, tvořit si síť a starat se poctive o ni..a časem je odměnou balík výrobku zdarma a až těch zákazníků je více, tak uz chodí i peníze na účet, díky tomu, že lidé sdílí něco kvalitního a užitečného a sami si to vyzkouší a jsou spokojeni.

westie
1. únor 2020

Zehleni, ja mit nekoho takoveho v mem okoli, budu stastna.

volfici
1. únor 2020

@petullenand tím jsem jen chtěla říct, že jakýkoliv jiný MLM funguje stejně, takže i Avon a Mary Kay 🙂

mourovatakocka
1. únor 2020

@westie Já třeba ráda žehlím 😉 ale nemáš napsané, kde bydlíš 🙂

mourovatakocka
1. únor 2020

Já jsem vždycky snila o domácí práci, přesně kompletaci něčeho, ale nikdy jsem nenašla nic důvěryhodného ☹️