Manažerka prodejny v Lidlu

lucinkaxxx
9. říj 2017

Ahoj vsem,ceka me vyberove rizeni na misto manazerky prodejny v Lidlu. Absolvovali jste nekdo? Muzete popsat prubeh? A co pak samotna prace? Jaka je? Da se to zvladnout s detmi? A jimi nabizenych 45 tisic nastupni plat plus sluzebni auto,opravdu to tak je? Diky za jakoukoliv zkusenost😘

xhex
9. říj 2017

Švagrová to po pár měsících vzdala, než se dostaneš na tu "manažerskou" pozici, tak budeš dělat cca půl roku úplně všechno, chodila domů vyřízená a to nemá děti a něco vydrží. Auto by dostala až po roce. Hodně jí toho naslibovali a nic z toho

lucinkaxxx
autor
9. říj 2017

@xhex fakt az po roce to auto,jo?☹to je pro me jedno z dulezitych kriterii pri vyberu prace,tak ted nevim. To je aktualni info z ted nekdy?

xhex
9. říj 2017

Dělala tam na začátku roku, tuším tak do března-dubna. Myslím, že ani ty peníze nedostaneš hned a práce prej otročina než se propracuješ na tu funkci

lucinkaxxx
autor
9. říj 2017

@xhex tak me jako zas az tak nevadi se vypracovavat postupne,zase clovek pozna o cem ta prace je. Spis jde o to,jestli to clovek skloubi s detma no... diky moc za reakci😘

versatilka
9. říj 2017

mám teď čerstvou zkušenost, pohovor je skupinový, celkem příjemné povídání, ale samotná práce za mě ne.. Chci být s dětmi v klidu a ne se někde honit po republice.. Výběrové řízení má 3 kola. První je skupinový pohovor na hodinu na jedné z centrál. Další, pokud tě pozvou už je samostatný a pak je AC, kde prokazuješ co umíš, jaké máš schopnosti. Pokud tě budou chtít i potom, čeká tě půl roku zaučování po celé České republice. Postupně se musíš naučit všechny pozice a víš max 14 dní dopředu na které prodejně ve kterém městě zrovna budeš. Po půl roce skládáš zkoušku, že všechno umíš a až potom dostaneš smlouvu, místo manažerky auto atd.

absintka19
10. říj 2017

@lucinkaxxx funguje to tak. Musis si projit pozice az pote kdyz budes schopna tak budes mit managerskou pozici. Ne kazdy to delat umi.

marketst
12. říj 2017

Ale tak zrovna třeba mně přijde super si udělat to tzv. "kolečko". Pak člověk prostě ví, jak to na formě všechno funguje.

linee
12. říj 2017

@marketst jj, ma to tak vice firem a myslim, ze je to dobre, protoze aspon vis, co delaji "podrizeni", nez nekde manazovat a nevedet o praci nic:( Ale s detma se prave to zauceni tezko kloubi, hlavne to zaucovani prvni pulrok...

@lucinkaxxx pokud te budou takto zaucovat, tak se urcite zeptej na plat a podminky. Ve vysledku je to ale hodne stresova prace, kamaradka jejim kolem neprosla. Presne jak pise versatilka - ne kazdy to muze delat, az po pulroce mas urcite vyhody. Drzim moc palce!

versatilka
12. říj 2017

@marketst kolečko mi taky přijde fajn, lepší se naučit práci podřízených a pak jít nahoru a taky tě nehodí do vody a neřeknou plav 🙂 horší je, že to kolečko je po celé ČR a s dětmi si to neumím představit. Byl by to masakrální půl rok s nejistým koncem.

lorana
12. říj 2017

@lucinkaxxx V jakém městě ti nabízí takový plat jestli se tě můžu zeptat?

zuzineckah
12. říj 2017

Za 45 000 bych manazerku prodejny, kromě jiného i s hmotnou odpovědností, nešla dělat. To je hodně málo... předpokládám, že je ještě hrubého.

zuzineckah
12. říj 2017

Ale jiné jsem chtěla říct 🤣 sousedka dělala a s dětmi to po 3/4 roce vzdala. Často se stávalo, že prostě nemohla odejít podle pracovní doby, honila se jako blázen, a to měla velmi vstřícného manžela... pro každého to prostě není, Ale proč to nezkusit, když tě to láká a peníze se ti zdají ok😉

kockakacka
12. říj 2017

@lucinkaxxx ja tam delala brigádu pri vs, takže jsem mela lehčí režim, ale makala jsem taky. Asi takhle, pokud jsi schopna tam na vybalovani zůstat do půlnoci a někdy déle, kdyz je akce...manazer tam musi zůstat vzd poslední a vse zkontrolovat, jsou tam šílene přesčasy, co jsem viděla holky, tak byly stale v praci. Jinak me se v Lidlu moc libilo, ale zástupce bych delat nechtela, šílene moc zodpovědnosti a šílene přesčasy

stastnablcha
14. říj 2017

toto su pozicie ktore je velmi tazko sklbit s rodinou...

marketst
16. říj 2017

@versatilka po celé ČR? Tak to je na prd.. :( Ale zas třeba by stálo za to vydržet, nikdy nevíš..

versatilka
16. říj 2017

@marketst třeba ano, ale já osobně nechci trajdat po republice a opouštět rodinu. Taky chci vědět svou pracovní dobu a ne že jeden den tam budu od rána do tří a když je akce, tak do půlnoci. To by mi nevyhovovalo.

hojda
16. říj 2017

Já si pamatuju, že když tam nastoupil spolužák, tak říkal, že nemá za cleý den ani pikosekundu na to, aby se vyčůral☹. Jinak kamarád teď ukončil práci na této pozici, ale v jiném řetězci a říkal, že je to teď hrozný, protože nejsou lidi a ty co berou jsou fakt někdy šílený, že klidně nepřijdou do práce a při roční inventůře se zjistilo, že mu tam hodně kradli (cigarety, které jsou jen za kasou a lidi se k ním nedostanou, takže to bylo jasné, že to byli zaměstnanci). Takže tak☹, pro maminku od dětí to bude hodně náročné.

dandaa
16. říj 2017

Mám kamarádku,která na této pozici dělá už několik let a to má doma malé děti. Nejhorší je ten první rok ,ostatně jako v každé práci . Ze začátku jezdila tzn na školení k jiným manažerům do jiných měst aby se zaučila a to bylo časově náročné. Peníze má slušné a nejvíc ji stvou podřízení kteří na sebe pořád donasi a pomlouvají Se.Na její prodejně se personál drží pořád stejný jelikož Lidl narozdíl od jiných obchodu platí dobře a dodržuje pauzy na jídlo atd takže si tam lidi místo drží.

marketst
16. říj 2017

@versatilka Tomu rozumím, to je jasný..

lucinkaxxx
autor
21. říj 2017

Ahoj holky,tak jsem absolvovala prvni kolo a ted me ceka tyden cekani,jestli jsem postoupila do druheho.😉

versatilka
21. říj 2017

@lucinkaxxx držím palce

lucinkaxxx
autor
22. říj 2017

@versatilka dekuju😘

marketst
27. říj 2017

@lucinkaxxx dej nám pak vědět, jak si dopadla.. nebo klidně i pak jak bude vypadat další kolo pohovoru atd. Jsem zvědavá.

patooo
8. pro 2017

Ahoj... Má z Vás někdo za sebou třetí kolo Assessment Centra (AC) čeho všeho se to týká? 😀

castania
22. únor 2018

@lucinkaxxx Ahoj, prosim Ta ako si dopadla? tiez sa pozeram po tejto pozicii / tiez vaham ako by som to dala s detmi / a ci vobec nad tym premyslat. dakujem

lucinkaxxx
autor
22. únor 2018

@castania ahoj,bohuzel jsem se dos pouze do kola,ale znelo to moc zajima,zkousim to znovu.

skripmart
22. únor 2018

Já měla tehdy pohovor s manažerem prodejny ...pak s regionálním a tam jsem skončila ... třetí kolo mělo být AC 🙂

annie03
23. únor 2018

Ahoj, za mě postřeh z přijímacího řízení....hlásila jsem se tam hned po VŠ s tim,že jsem při škole 2 roky dělala zástupkyni manažera v jednom loznicovem studiu. První kolo hromadné, to bylo celkem příjemné a dobře udělané. Druhé kolo vedl obchodní ředitel, který mi od začátku dával najevo,že ač jsem se jeho kolegům líbila a má na mě dobré hodnocení,on prakticky považuje za ztrátu času,aby se se mnou vybavoval,načež se mě na konci pohovoru zeptal, jestli na tu práci nejsem moc mladá....toto chování ze strany Lidlu bylo vysoce neetické a poslední otázka i v rozporu se zákoníkem práce....

miomy
16. bře 2018

@annie03 Mohla bych se vas zeptat, jake otazky vam pri tom prvnim skupinovem kole davali? Jestli to bylo v anglictine, ci chteli neco i nemecky? A proc skupinove-nedokazu si to predstavit. 😊 dekuji za odpoved