jsu doma na nemocenske a ted v prosinci nevim jak to udelat kdyz muj gynekolog ma dovolenou az do noveho roku a ja nebudu mit listek na penize za mesic prosinec co mam delat
Staci si zajít hned po Novem roce, oni ti ho vystavi.
@rumca bud v klidu, taky ho budu mit az 2.1. Manzel tam byl 23.12., ale to jde dat jen 3 dny dopredu, tak bych ho mela jen do 26.12., tak mu sestricka rekla, ze klidne 2.1. kdy tam jdeme to staci. U nas ve skole budou strejne az 6.1., tak s tim asi nikdo nic driv neudela. jen ti asi prijdou o neco pozdeji penize ze socialky. me tenhle mesic prisly 19.12. a to jsem minuly listek odevzdavala 28.11., i kdyz ucetni si ho tam asi jeste par dni nechala.
No tak mně to třeba vystavili už 18.12. s datem 29.12. Asi je to o ochotě doktora (popř. sestry). Takže jsem ho důležitě dala zaměstnavatelům a v po mi volá účetní, že jsem to zapomněla podepsat 😀 No takže kdoví kdy to vlastně odejde. Ale ona mi říkala, že se tím jen maximálně prodlouží doba, kdy ti ty peníze pošlou, nepřijdeš o ně 🙂 Tak neboj...
Mě vystavili také dřív 🙂
Mně taky vystavili už dřív; 17. prosince normálně k 31. 12. 😉 Ale určitě ti to doktor vystaví i po Novém roce, takže pak to stačí odnést do práce..
MĚ HO DOKTOR VYSTAVIL UŽ 4.12. A MÁM TAM DATUM 31.12. OPRAVDU TO JE JEN O OCHOTĚ DOKTORA🙂)))ALE PENÍZE ZA LISTOPAD MI JEŠTĚ NEPŘIŠLY:((((A TO CHODÍ PRAVIDELNĚ K 23
Lístek na peníze můžeš klidně odevzdat i po novém roce,ale firma ho musí odeslat do 10.1. aby byla nemocenská vyplacena,pokud by to nestihl vyplatí až v dalším měsíci... Co se týká vyplat složenkama je to na dlouho a můžou klidně dojít až 31. 😒 už si to nechávám posílat jen výhradně na učet a kolem 15-22. je tam mám 🙂
dokonce je možné, že pokud nebudete mít lístek za prosinec, tak pak stačí až lístek za leden a oni pošlou nemocenské za dva měsíce (prosinec a leden) najednou
Já ho občas donesu do práce taky později (podle toho, jak mi vyjde kontrola), myslím, že když to bude o pár dní, tak to neva. Za listopad jsem ho dávala až 12. 12.