Lektorka kroužků, doučování na živnost. Jaký byl začátek podnikání?

eliska199666
1. dub 2023

Dobrý den, je tady někdo, kdo pracuje na živnost jako lektor kroužku, doučování? Má svůj pronájem učebny atd? Jak Vám to funguje? Jaký byl začátek podnikání?

cilkat
2. dub 2023

Nepomůžu ti. Ale přidám se k dotazu. Uvažuju o tom (dlouhodobě pracuju jako cvičitel v SOkole... tam mi ale veškerou administrativu dělá SOkol, že.)

jajulin
2. dub 2023

@eliska199666 @cilkat jsem lektorkou - OSVČ přes 10 let. Nejdřív 8 let při RD, teď druhým rokem to mám jako hlavní výdělečnou činnost. Začátky byly spíš pro radost, bez velkých ambicí, klienti se nabalovali postupně. Je to krásná práce v tom, že jsem paní svého času, nemám žádného šéfa, jaké si to udělám, takové to mám. Na druhou stranu je to i hodně náročné - po té podnikatelské stránce - aby bylo klientů akorát, práce s lidmi, nastavení cen atd. Pokud máte konkrétnější otázky, ráda odpovím, na něco asi spíš do soukromé zprávy.

hyperica
16. pro 2023

Dobrý den Jajulin. Podrobnější informace k doučování jako OSVČ by mě taky zajímaly, uvažuji o tom, protože potřebuji taky být pánem svého času a mít celkově klidnější práci. Je možné tedy nějaké dotazy na váš mail?