Dobrý den, je tady někdo, kdo pracuje na živnost jako lektor kroužku, doučování? Má svůj pronájem učebny atd? Jak Vám to funguje? Jaký byl začátek podnikání?
@eliska199666 @cilkat jsem lektorkou - OSVČ přes 10 let. Nejdřív 8 let při RD, teď druhým rokem to mám jako hlavní výdělečnou činnost. Začátky byly spíš pro radost, bez velkých ambicí, klienti se nabalovali postupně. Je to krásná práce v tom, že jsem paní svého času, nemám žádného šéfa, jaké si to udělám, takové to mám. Na druhou stranu je to i hodně náročné - po té podnikatelské stránce - aby bylo klientů akorát, práce s lidmi, nastavení cen atd. Pokud máte konkrétnější otázky, ráda odpovím, na něco asi spíš do soukromé zprávy.
Dobrý den Jajulin. Podrobnější informace k doučování jako OSVČ by mě taky zajímaly, uvažuji o tom, protože potřebuji taky být pánem svého času a mít celkově klidnější práci. Je možné tedy nějaké dotazy na váš mail?
Nepomůžu ti. Ale přidám se k dotazu. Uvažuju o tom (dlouhodobě pracuju jako cvičitel v SOkole... tam mi ale veškerou administrativu dělá SOkol, že.)