Je tu prosím někdo kdo si dělal minulý rok nebo dělá rekvalifikační kurz zubní instrumentářka? Jsem z Prahy a žádný takový kurz jsem tu nenašla, jedině v Ostravě. Dělal se ještě v Hradci Králové a Plzni. Myslím že v Hradci nemají už akreditaci. Mohl by mě někdo nasměrovat na aktuální informace kde by se tento kurz v okolí Prahy konal?
@jaracis Dobrý den, já mám také zájem o kurz. Jsem z Prahy-Zličín. Zkontaktujeme se? Jsem na instagramu jako i.m.monika nebo na Facebooku:
https://www.facebook.com/profile.php?id=1000037...
našla jsem kurz jen v ostravě takže zatím nic
@janina_8 takze jeste ten kurz nemas?ja myslela ze uz jooo,kdyz jsi psala uz v roce 2017.. jj jen ta Ostrava..tak jsem se rozhodla ze to zkusim tam a dam si hezky cestu do Prahy a pak Pendolinem smer Ostrava,kde jsem nikdy nebyla(super),..no bude to pro me dlouhych 9 mes.🙏🤔v zari nastup🙏
já jezdit do ostravy nemohu kvuli rodine
ahoj, ráda bych si udělala kurz zubní instrumentářky. Jsem registrovaný zdravotník . Kdo máte zkušenosti s kurezm či rekvalifikací? Prosím bližší info. Moc děkuji. Popřípadě mě najdete na messengeru či instagramu jako Anitram Ávonafetš. Děkuji
@janina_8 Dobrý den, také mám zájem o kurz zubní instrumentářky, ale sehlnala jsem jen Ostravu-jsem z Roudnice, jezdila bych z Prahy, tak někoho sháním,kdo by jezdil taky.