Ahoj, omlouvám se, jestli tu už takové téma je, nenašla jsem. Chtěla jsem se zeptat, ke kterému dnu v měsíci vám přichází mateřská a také jestli je nějaké zpoždění ve výplatě dávek, hodně se psalo, že spousta maminek ještě nedostala mateřskou.
Díky.
Aha, to mi nedošlo, má prosím někdo přehled o Praze (4)?
Lucenek, díky.
majkali: nevím podle čeho se to řídí, ale pokud podle zaměstnavatele, tak ten můj myslím sídlí na Praze 4 a první a zatím jediná mi přišla někdy kolem 25. Druhou čekám tento měsíc, tak uvidím. Jinak teda mi mateřská za posledních pět dní měsíce přišla dřív než nemocenská za ten stejný měsíc. 😎
ahoj, pokud máš první dítě, tak mateřskou musí vyplácet, zpoždění si můžou dovolit až u těch co už mají alespoň jedno dítě 😉
mě ji vyplácí PSSZ 2, první přišla 12.den, druhá 18. den a teď předposlední mi přišla až 25.den....takže jak kdy 😒
Jak píše ojo, chodí to jak kdy....jednou mi přišla 6., pak 10., 11. a dneska je 16. a ještě ji nemám... 🙄
ojo: to je legrace, ze?
ja teda nevim co bych delala ted kdyz mi skoncila RD a nastoupila jsem na MD kdyby mi par mesicu neposlali materskou a mam 2 deti...prave lip by to prezili ti, co maji prvni dite a predtim meli plat...
holky kolik je ted materska?69 procent z hrubeho platu a jsou tam jeste nejake srazky?Dik
majka je to podle okresu všude jinak Ostrava 20 v měsíci 😝