Zdravím, mám nastoupit jako koordinátor směny v Kauflandu. Zajímá mě, jestli někdo máte zkušenosti. Jaký byl Váš nástup? Jak to probíhalo? Co vše jste dělali? Plánovali jste směny sobě a těm, které jste pod sebou měli? Budu ráda za každou odpověď. Děkuju
Záleží asi jak kde,ale u nás práce koordinátora spočívá v práci jako takové a to na všech možných odděleních, prostě to co je zrovna třeba (lépe placený podřízený)směny dělá jak kdo,většinou další nadřízený (záleží na oddělení,některý koordinátor si dělá směny sám)sám sobě ne na to je opět vyšší nadřízený, aby zajistil přítomnost koordinátora na všech směnách,aby nedošlo k tomu,že na ranní budou všichni a na odpolední nikdo.
Práce je to nevděčná, ale najdou se i tací, kteří se v ní najdou.
U nás ovšem "staří"koordinátoři většinou přehodí práci na nové/ho,takže ten neví chudák co dříve a "naši"mají lehárko.
Když je nějaký průšvih, neumí stát jeden za druhým a jdou proti sobě,ale jak říkám,záleží na filiálce a na lidech především-u nás to bohužel funguje tak-kolektiv na nic.
A co jsem tak slyšela,tak je to ve většině Kauflandů, ale práce je třeba a funguje to tak nejspíš téměř všude a nejen v tomto řetězci,nejen v obchodních centrech.