Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, kolikrát jste si změnili místo pobytu na neschopence? ( víkend u rodičů apod.) Měli jste s tím někdy problém?
Já jsem na PN už od začátku a protože manžel občas jezdí na služebky, přibližně jednou měsíčně jsem si vždy dala pobyt k rodičům, abych nebyla sama. Protože budu na PN až do mateřské a dovolená je tak páse, rádi bychom společně taky vyrazili třeba někam na chatu nebo navštívit kamarády. Jenže já se pokaždé bojím, aby mi neřekli, že jsem furt někde... Precejen doktor s tím ma tu práci, že to musí pisemně odeslat na socialku....
A to je nějaký dokument? Já to nikdy nevidela 🙂
Jinak koukam, že máme společný termín v prosinci 🙂
Jsem pryč každou chvíli a vždy mě stačilo pouze telefonicky zavolat na gyndu a domluvit se, na jaké adrese zrovna budu. Nemám s tim žádný problém. 🙂
já jsem byla pryč 2x ... vždy doktor vyplnil nějaký papír, který se posílá na socku a museli mi to napsat na neschopenku ...
Ja si to,vypisuji kazdou kontrolu na mesic dopredu, kdy kde budu..vetsinou si ten papir vezmu domu, vyplnim, doktor jen potvrdi a posle, nema s tim zadnou praci... Kazdy vikend nejsem doma, ale na baraku a ted tam mam 14dni psanych... Ale dovolenou bez papiru si asi uz nelajznu, uz mi prisla kontrola.. z tohoto duvodu to musim mit i vypsane tak, ze v patek presun v dobe vychazek tam a tam a v nedeli v dobe vychazek zpet... Aby naaahodou neprisli spatne..