Kolikrát jste si změnily adresu místa pobytu na PN?

allien12
27. črc 2015

Ahoj,

Chtěla bych se zeptat, kolikrát jste si změnili místo pobytu na neschopence? ( víkend u rodičů apod.) Měli jste s tím někdy problém?

Já jsem na PN už od začátku a protože manžel občas jezdí na služebky, přibližně jednou měsíčně jsem si vždy dala pobyt k rodičům, abych nebyla sama. Protože budu na PN až do mateřské a dovolená je tak páse, rádi bychom společně taky vyrazili třeba někam na chatu nebo navštívit kamarády. Jenže já se pokaždé bojím, aby mi neřekli, že jsem furt někde... Precejen doktor s tím ma tu práci, že to musí pisemně odeslat na socialku....

cepanka
27. črc 2015

Ja si to,vypisuji kazdou kontrolu na mesic dopredu, kdy kde budu..vetsinou si ten papir vezmu domu, vyplnim, doktor jen potvrdi a posle, nema s tim zadnou praci... Kazdy vikend nejsem doma, ale na baraku a ted tam mam 14dni psanych... Ale dovolenou bez papiru si asi uz nelajznu, uz mi prisla kontrola.. z tohoto duvodu to musim mit i vypsane tak, ze v patek presun v dobe vychazek tam a tam a v nedeli v dobe vychazek zpet... Aby naaahodou neprisli spatne..

allien12
autor
27. črc 2015

A to je nějaký dokument? Já to nikdy nevidela 🙂

Jinak koukam, že máme společný termín v prosinci 🙂

allien12
autor
27. črc 2015

@cepanka A to je nějaký dokument? Já to nikdy nevidela emoticon

Jinak koukam, že máme společný termín v prosinci

cepanka
27. črc 2015

@allien12 je to formular, ktery ma lekar u sebe.. 🙂

helen_ka
28. črc 2015

Jsem pryč každou chvíli a vždy mě stačilo pouze telefonicky zavolat na gyndu a domluvit se, na jaké adrese zrovna budu. Nemám s tim žádný problém. 🙂

allien12
autor
28. črc 2015

@helen_ka : Ano, já to taky hlásila zatím telefonicky. Ale nevěděla jsem, co si můžu dovolit 🙂 Nijak toho nezneužívám, ale prostě nechci být sama doma....

Díky za odpověď 🙂

glimmer
28. črc 2015

já jsem byla pryč 2x ... vždy doktor vyplnil nějaký papír, který se posílá na socku a museli mi to napsat na neschopenku ...

helen_ka
28. črc 2015

@allien12
To znám, doma je to občas na budku a dlouhé 😒 tak se drž 😉

allien12
autor
28. črc 2015

@glimmer Zajímavé - mě to tam zatím nikdo nepsal.

glimmer
29. črc 2015

@allien12 mě to tam psali pokaždé, a sestřička nadávala, že tam na to nejsou kolonky, že to nemá kam psát ...