Prosím o radu. Jsem pozvána na pohovor na pozici osobního bankere v Kladně. Vubec netuším,o kolik peněz si říct. Dekuji za radu
Uff,ze by to byl az takový rozdíl proti Praze?
@nnnadja není to na takovou pozici v hrubém málo?
@monkay tady jsem našla... https://www.jobs.cz/poradna/velke-platove-tajem... a řekla bych, že těch 23.350,- je odpovídající. 20 tisíc se mi zdá fakt málo.
Já bych si řekla o 25 tis. a dle reakce např. dodala, že jste ochotná se na tuto částku dostat až po zapracování. Hlavní je si ten plat obhájit - zkušenosti, praxe, vzdělání.
Osobní bankéři nemají moc vysoký základ, dostávají kvartální prémie v závislosti na plnění plánu. Ani těch 20tis v základu nebývá častých. 😉
Vzdy je dobre rict nejake mzdove rozpeti, ne jednu castku. Pohledej na netu, kolik za obdobnou pozici nabizi jinde.
Já jsem vždy řekla kolik jsem měla v minulém zaměstnání a že bych ráda měla minimálně stejně. Tuhle pozici bych určitě ohodnotila 25 tis v hrubém, ne méně.
řekla bych si minimálně 25 základ... + k tomu budeš mít bonusy z prodejů...
@michaela_hermanice rozptyl je sice fajn, ale pak se většinou stává, že člověk dostane tu nižší hranici rozptylu, kterou si řekl 😅
@monkay
Kamarádka před pár dny byla na pohovoru na stejnou pozici pro jednu banku (Praha). Nabídli jí 20.000 Kč pevnou mzdy plus 5.000 Kč jako variabilní, když splní úkoly. O jaké úkoly se jedná, to do detailů neřekli, prý až v dalším kole, problém je, že tato banka se na pohovoru natvrdo přiznala, že bude hodně spolupracovat s jednou "nezávislou" finanční poradenskou firmou (název prozatím nepíšu) a bude dělat víc poradenství než věci osobního bankéře, jaké si ona pod tím představovala. Tak nevím, co je to za nový způsob osobního bankéře.... Pokud tohle dělat chcete, určitě si řekněte min. 25.000 Kč pevnou částku.
@blahova_andrea je to málo,ale jak píšou níže..je to realita + bankéř je hodnocen za prodeje.
@monkay Když řekneš nějaké mzdové rozpětí, třeba s čím by jsi chtěla nastoupit a pak po zapracování a případně dál a dál, pokud je možnost postupovat nahoru, tak by to bylo fajn, ale taky záleží jaké máš znalosti, zkušenosti a praxi. Někdo s desetiletou praxí si může říct vyšší částku než někdo čerstvě po škole.
20tis,záleží ve které bance😉