ahojky. syn je student 1 ročníku SŠ.o prázdninách by si chtěl jít vydělat nějakou tu korunku na brigádu. nevíte kolik si jako student může vydělat?
no to záleží jestli si to sežene sám nebo půjde přes agenturu a taky záleží do jakého oboru půjde pracovat, ty hodinovky se děsně liší. někde nabízí 50kč/h a jinde i 90kč/h
@blahova_andrea
@kaculka46
on už má brigádu sehnanou i jistou,jen nevím kolik si může vydělat jako student za celý rok.aby jsme to náhodou finančně nepřesáhli. někde jsem četla ,že jako student do necelých 10 000kč,nevím . 😒
@hankamisa To je různé, podle místa a typu práce..............Já jsem třeba na SŠ chodila na recepci do studia se solárkem, kosmetikou atd. A měla jsem 60 Kč na hodinu.....................pak jsem chodila hlídat děti a v jedné rodině mi platili 80 na hodinu ve druhé dokonce 100 na hodinku............Tohle se fakt nedá zobecnit 😉
@hankamisa aha nepochopila jsem správně otázku omlouvám se 😀 no tak to netuším kolik je ta horní hranice, třeba by se mohl domluvit se zaměstnavatelem, někde se to dá udělat....
@hankamisa o žádném omezení pro studenty jsem v životě neslyšela 😅 to se asi nebude týkat přímo studentů, ale spíš typu smlouvy, na kterou pracuje 😉
@hankamisa jako brigádník by neměl pracovat více než 84 hodin měsíčně (aspoň tak to firemní právníci předkládají brigádníkům u nás v práci).Maximální výše odměny za práci myslím stanovena není.
Synek si našel brigádu u jedné stavební firmy a vydělal si minulé prázdniny za měsíc 12 700Kč.Letos jde ke stejné firmě už to má domluveno od loňska. V našem regionu by už teď asi žádnou brigádu nesehnal, je dost pozdě.