Klinika EUC PLS - vstupní prohlídka do nového zaměstnání. Zkušenosti?

26. led 2021

Zdravím všechny a ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti se vstupní prohlídkou do nového zaměstání na klinice EUC PLS...čeká mě vstupní prohlídka a na těhotenském testu jsem našla 2 čárky - 2 částka zatím slabší než první ... ms má přijít v sobotu a na vstupní prohlídku jdu příští středu...těhotenství je nečekané a neplánované, ale když se zadařilo, rozhodně nehodlám jít na potrat...pohovory jsem absolvovala jako netěhotná a nebylo záměrem otěhotnět ... práce by byla na částečný úvazek po zaškolení a vykonávaná z domova, takže s těhotenstvím slučitelná...
Ráda bych věděla, jestli daná klinika zjištuje těhotenství na vstupní prohlídce - vím, ze zákona by neměli, ale zajímá mě realita.

dyechampion
26. led 2021

me se na to tehda neptali, jen te zvazi, zmeri tlak a zeptaji se co jsi prodelala,operace aj. to je stejne jeste moc brzo jim vubec neco rikat ;) resila bych to treba az po prvnich 2-3 mesicich tehu 🙂

autor
26. led 2021

@dyechampion přesně, dle mě je brzo něco říkat, stejně tak to muže za 2 týdny odejít...zas na druhou stranu bych nerada, kdyby na mě na prohlídce vybafli...vy jste těhotná....mám donest ranní moč...

autor
26. led 2021

@dyechampion nevíš co vše z té moči testujou?

dyechampion
26. led 2021

me moc nebrali, ani neberou krev, nic, je to jen prijit na pokec...a i kdyby tak i z moce by to bylo moc brzo. ale kdyby jako naaahodou to nak zjistili tak stejne je to tvoje osobni vec..ta prohlidka je jen ze jsi zpusobila na vykonani ty prace..ze uvidis na pc a ze nejsi psychous :D

dyechampion
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
26. led 2021

@dyechampion nohužel ve středu, pokud se bude těhotenství vyvýjet dobře, tak z moči na ně na testu vybafne dálnice jako hrom,....dnes, pár dnu před ms už je to na něm vidět, sice slabě, ale jde....

dyechampion
26. led 2021

ted sem neco docetla, ze by museli zaskrtnout "hcg" pro zjisteni tehu

dyechampion
26. led 2021

nehrotila bych to, EUC nejsou zadni profici ikdyz se tak tvarej a sou svinsky drahy :D

autor
26. led 2021

@dyechampion ok, tak snad ten TT dělat nebudou...jo a kam by měli zaškrnout "HCG", žádnou žádanku nemám, jen jejich formulář a tam není nic ...