Kdy mi bude vyplacená nemocenská?

janinka92
24. dub 2015

Krásný den ženy, prosím Vás, kdy mi bude vyplacená nemocenská když jsem od 1.3.2015 na rizikovém? 🙂 Děkuji

glimmer
2. kvě 2015

to by mě taky zajímalo, od 2.3. jsem na PN a zatím mi nepřišla ani koruna ☹

kristynaak
2. kvě 2015

no já jsem od 1.4.2015 a čekám snad kolem 15..5.

janinka92
autor
2. kvě 2015

Byla mi vyplacena, a to 29.4. 🙂

veronika182
2. kvě 2015

Holky výplata nemocenské se neřídí tím, od kdy jste na PN, ale od té doby, co OSSZ dostane všechny podklady pro výplatu - hlášení o PN pro OSSZ, lístek na peníze a podklady od zaměstnavatele. Od této chvíle má na to bohužel celých 30 dnů =/

glimmer
2. kvě 2015

@veronika182 jj to vím, a už skoro 3 týdny "bojuji" se zaměstnavatel, protože na sociálce nemají ani lístek na peníze za 3/2015 ani IV. díl neschopenky, a bez toho mi to nemůžou vyplatit. Takže volám 2 x týdně na socíálku, tam mi vždy řeknou že to nemají a tak volám a píšu účetní a ta mi stále tvrdí, že to tam posílala ... tak nevím no ☹

veronika182
3. kvě 2015

@glimmer no tak to je teda bordel toto =/

p1983k
3. kvě 2015

Já už si raději posílám lístek na peníze na sociálku doporučeně sama a mám klid..no ale pokud nedostali ještě ani neschopenku tak by jsem zašla za účetní at ti ukáže doklady z pošty že to posílala..oni mají vždycky strašně času,měsíc jim to leží na stole a my pak čekáme na peníze jak dlouho 😠 @glimmer

glimmer
5. kvě 2015

@veronika182 tak vzhledem k tomu že účetní nekomunikuje ani po tel ani e-mailu a doklady no socce stále nejsou, tak jsem si včera vyřídila náhradní doklady (musela jsem kvůli tomu jet celkem 300 km) a dneska si to sama posílám přímo na sociálku ... tak snad už se penízky přikutálí na účet ...

veronika182
5. kvě 2015

@glimmer to bych jela asi paní účetní šlápnout do ksichtu 😠

glimmer
5. kvě 2015

@veronika182 to už se mi nechtělo ... docela mi lepilo, pže mám vycházky jen 3 dopoledne a 3 odpoledne a to se nedá stihnout ... manžel si musel vzít volno aby jsme to objeli autem ... protože busem a vlekem to je pomalu na 2 dny ...

ludul
5. kvě 2015

já jsem doma od 18.2. a od ČSSZ nemám ani korunu - účetní mého zaměstnavatele špatně vyplnila přílohu k neschopence a dokud nebude opraveno, mám smůlu - navíc to měla řešit personalistka, která tam už nepracuje - teď je tam nová personalistka, tak snad se to pohne - po mi připomnělo, že ji teď hned jdu telefonicky popohnat 🙂