Kde najdu práci na poloviční úvazek při RD?

holly1
20. bře 2009

Ahoj, celkem uvažuju o tom, že bych na RD pracovala na poloviční úvazek, nejlépe z domova. Pro mého zaměstnavatele to není možné; má někdo tip, jak takovou práci najít, nebo je to bez šance?

sisstin
20. bře 2009

holly: z domu nevím, ale jinak uklízečka, prodavačka, roznášení letáků, prace v multikině a podobně 😉

holly1
autor
23. bře 2009

sisstin, mám vš a nějaké jazyky, takže něco trochu jiného... 😉

sisstin
23. bře 2009

holly: já mám taky vzdělání, ale holt se nedá svítit..bud pracovat chceš nebo ne 😉 z domu moc práce není, pokud to nemáš externě od svého zaměstnavatele 😉

sisstin
23. bře 2009

holly: já např. nastupuju na pol. úvazek za pokladnu, budu chodit celé víkendy(16ky směny), protože jen o víkendu mám hlídání 😉 to, že mám školu ekonomického směru atd. nikoho nezajímá, na normální úvazek nastoupit nemůžu a musím se přizpůsobit hlídaní..takže jestli peníze opravdu potřebuješ...tak můžeš jít dělat cokoliv, i zaměstnání, která děláš rukama se počítají 😉 pokud to chceš dělat jenom jako rozptýlení na mateřské, tak přeju hodně štěstí při výběru práce pro tvou kvalifikaci 🙂

editah222
24. bře 2009

Holly - pokud chceš místo na úrovni a nemůžeš pracovat pro svého zaměstnavatele tak je to problém. Ještě tak doučování těch jazyků, překlady nebo něco takového.
Jinak je věšina prací bohužel spíš manuálních. Většina kámošek na to šla stejně jako sisstin a některé jsou moc spokojené.
Já jsem se dohodla se zaměstnavatelem, že na rodičáku začnu chodit na pár hodin týdně do práce (abych byla pořád v obraze a penízky se taky budou hodit).
Taky mám taky VŠ a 3 jazyky a vím, že u nás bych nic jiného než ty letáky nebo pokladní nenašla. Jo, jedna moje známá má praci z domu - přišívá knoflíky na svetry 🙂

eppik.m
30. dub 2009

ahojky, u mně taky aktuální téma 😀 , před odchodem na MD jsem vykonávala vedoucí pozici a měla pod sebou dost zaměstnanců ... ale pokuď kojím tak nemám šanci na žádnou práci, jsme zatížený půjčkami, hypo tak jsem si řekla že hold se nedá nic dělat a budu dělat práci bez kvalifikace. Momentálně uklízím náš barák a maximální spokojenost. Udělám si to kdy chci a nejsem vůbec ničím vázaná a hlavně mám to u nosu co je velikánská výhoda 😉 . Každá kačka dobrá. Tento rok si chci užít ještě malého a od příštího, bude mít 2 roky bych se poohlédla ještě po nějaké práci. Zrovna v krámku schání pokladní. Taky dobrý. Nebo se zkusim domluvit se zaměstnavatelem ale to půjde težko když nemám hlídání a tam je nutné při mé profesi odpracovat 8 hodin a musím dojíždet ... Moje heslo, kdo chce hledá spůsob, kdo nechce hledá důvod 😀 .

gedren
1. kvě 2009

A co prekladat na zivnostak pro ruzne agentury?