Kde načerpat informace pro začátek podnikání?

malinkaelinka
17. led 2022

Milé ženy, jste tu z mnoha oborů a mnohé také podnikatelky. Potřebovala bych malinko nasměrovat. Cca do dvou let bychom s manželem rádi rozjeli vlastní byznys. On si nechá svou práci, bude to hlavně moje práce, nicméně z mnoha důvodů bych byla ráda, abychom v tom figurovali oba. A já bych se teď potřebovala dovzdelat, zorientovat se ve vsech pojmech, vše co se týká úřadů, účetnictví atd. Mám na to čas a hlavně chuť to vzít z gruntu, vůbec bych se nebránila nějakému kurzu. Nicméně google toho nabízí moc. Můžete některá doporučit něco konkrétního? Mám teď
opravdu mraky času ( mám malinké deti), takže si c,tak bych se ráda věnovala přípravě. Díky za jakékoliv tipy odkud čerpat 😊👍u

fyii
18. led 2022

@malinkaelinka existuje x docela zajimavych knizek co se zacatku podnikami tyce, minimalne by byly dobre pro prehled s cim vsim pocitat😉, zbytek stejne uz bude dle dane situace reseni za pochodu. Urcite bych se zamerila na sepsani bussines planu- zkusit si to spocitat, zkouknout co vse budes mit za odvody, jednoduche ucetnictvi se da pochopit i podle ucebnice ucetnitctvi.. pro ziskani podvedomi toho co vas ceka bych zacla takto, otazkou je v cem chces podnikat atd.

lida9
18. led 2022

pokud neumis na googlu najit info pro zacinajici podnikatele ( knihy, kurzy, weby) tak opravdu nepodnikejte... finance.cz / ipodnikatel.cz je toho fakt mraky

malinkaelinka
autor
18. led 2022

@lida9 děkuju 😉 ptám se na osobní zkušenost s nějakým přehledným kurzem. Informací jsem samozřejmě našla spoustu, ale je to pro mě absolutně španělská vesnice, proto bych si ráda predem udelala přehled a pořádek. Za zeptani se předpokládám nestrili.

zuzekk
18. led 2022

@lida9 🙄

m_arter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
m_arter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz