Ahoj holky, prosím poraďte. Vystudovala jsem Bohemistiku a mám 2 roky praxe s korekturou novin. Ráda bych si korekturami přivydělávala. Knihy, noviny, studijní práce apod. Ale kde hledat? Mohu pracovat pouze z domova (jsem zvyklá stránky naskenovat grafikovi zpět). Pokud nabídku najdu, vždy je tam něco o docházení do firmy. Jelikož nejsem z Prahy a mám malé děti, nemohu trávit čas na cestách. Jsem registrovaná na Mavimi.cz, ale zatím nic. Poradíte, kde bych mohla něco najít? Nebo věděly byste o někom či nějaké firmě, která by korektorku uvítala? Děkuji
@brunetka11 Ta nakladatelství zkusím. Napadlo mě to, když večer čtu knihy s chybami. Ale super i další pohled a nápady, díky moc 🙂
@jikov Primárně dej o svém hledání podobné práce vědět svým známým, hlavně na sociálních sítích. Oslov e-mailem se svým CV noviny, nakladatelství, klidně i marketingové / PR agentury. Bude tě to stát "jen" čas.
Upřímně - ka mavimi.cz jsem skeptická - je to na první dobrou hezký projekt, ale chtějí provize za kandidátky, které je většina firem schopna najít velmi rychle sama, mnohdy i bez inzerce a dalších vícenákladů.