Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat kdyz se dělá ve stánkovým prodeji jestli jsou ty doby před a po placené?Myslím jako to když prodavačka musí přjít tam o půl hodiny dřív nachystat si to a pak uklidit zas.Když se jedná o 12hod.smeny.Myslím nějaké takové stánky.Kámoška co dělala v hračkářství mi říkala že to měla prý proplacené ale to mela v obchodě u Dráčika.
@berenika39 😀
kapko děšťová, každý den tu čtu tvojí otázku, která se zásadně týká věci, na kterou ti nedá nikdo jiný odpověď, než zaměstnavatel. jako jestli máš lhát, že jsi s kasou nedělala, nebo jestli máš lhát, že nemůžeš přijít na schůzku na pracák nebo jestli dostaneš zaplaceno za práci....copak je takový problém zavolat tam, kde ti zprostředkovali tu práci a říct: dobrý den, jsem kapka deštová, dostanu zaplaceno i za tu dobu, kdy budu na stánku před OD a po OD? nedostanu? tak to je mi líto. dostanu? super, práci beru. ale že by maminky na MK věděly, jak to chodí u toho konkrétního zaměstnavatele - o tom pochybuji. já jen abys nebyla zklamaná, že sem vždycky něco napíšeš a on nikdo nereaguje. tohle nejsou otázky do veřejného fora, ale na toho zaměstnavatele, případně na tvoje svědomí.
a držím palce, at už tu práci najdeš, a nějakou rozumnou 😉 😉 😉