Zdravím...
Ráda bych se zeptala, zda a jestli vůbec je možné dát v průběhu rodičovské dovolené výpověď stávajícímu zaměstnavateli který drží matce místo ? Jde mi o to, že v práci, ve které jsem pracovala, ubylo velké množství mojí agendy, se zaměstnavatelem už jsem mluvila, do konce června mi dají vedet, jak to vypadá, případně rozvážeme pracovní smlouvu dohodou, ale to až ke dní 26.3.2014, jenže já to chci tak jako tak řešit, do stávací práce se stejně vrátit nechci, tak me zajímá, jak by to bylo, kdybych eventuelně cosi našla, a oni chteli, abych nastoupilq dřív (dcerka je od září přijata do MŠ, takže toť je vyřešené)..Lze tedy podat výpověď i během RD ? Asi píšu jako tatar, ale snad chápete, co tím chtěl básník říci.
Děkuji!
@sarihy já bych rozhodně výpověď nedávala, navíc pokud bys nic jiného nenašla, tak by bylo dobré nastoupit k stávajícímu zaměstnavateli a pokud by pro tebe neměli práci, tak by ti výpověď dávali oni a to s odstupným. Zbytečně by ses o něj už dopředu připravila. Jinak můžeš mít pracovních poměrů kolik chceš (kromě již zmíněného střetu zájmů)
@ankava Díky, to já určitě nebudu výpověď dávát dopředu, jen mi šlo o to, jestli to jde, kdyby náhodou. A ani v práci to říkat nebudu, aby si nemysleli, že jsem v pohodě a vymetli se mnou. Pokud by šlo vsechno dobře, nastoupím do nové práce a výpověď do te stávající dám až ve chvíli, kdy budu mít už po zkušebce.
Děkuju moc za radu oběma!
@sarihy Ano, je to možné, ale podávala bych ji až po zkušební době v nové práci...