Ahojte všichni!
Už asi měsíc mě vrtá hlavou jedna otázka.
Chtěla bych se stát letuškou pro Emirates, vím sen každé dívky, která se zajímá o něco jako jsou letadla a cestování. No a já jsem jedna z nich. No plánuji se za rok přihlásit. No a všude píší, že plat letušky u Emirates se pohybuje od 20 000 - 50 000 Kč a za každou hodinu ve vzduchu je to 360 Kč. No a chtěla bych vědět jestli letuška dostane těch 20-50 tis. Kč a k tomu ještě ty další hodiny, které strávila ve vzduchu. Myšleno jako že, letuška dostane 20-50 tis. Kč plus další hodiny, které na palubě strávila. A jestli je to tak, tak jestli je možné že letuška stráví na palubě třeba 10 hodin a dostane za to kolem 4 tis. navíc?? Takže jestli to dobře chápu tak 20-50 tis. je čistý plat a pak strávené hodiny jsou jako navíc??
Předem díky🙂
Moc se v tom platu nevyznám, jsem prostě trdlo😂
Za co je teda tech 20-50 000? Kdyz se pak jeste plati za hodiny ve vzduchu?
Mimochodem co obnasi pohovory,jake jsou naroky atd? 🙂
Ja bych se urcite na pohovoru zdrzela toho "no" u kazde vety
@sweetlisa cca 26k základ + taxa za odlétané hodiny. Těch 50k jako základ + hodiny mají třeba vedoucí kabiny, nebo dlouhodobí zaměstnanci.
@hanka_12345 já bych se tomu pohovoru v tomhle případě vyhla úplně... 🤦♀️
@hanka_12345 20-50k je základ, ke kterému se počítají hodiny. Nárok na výši základu záleží na délce pracovního poměru a postavení. Pohovory jak kde. Jestli se ptáš konkrétně na Emirates, tak velice přísné.
No.. 🙈😁
No. A nechceš pro začátek zkusit spíš třeba Wizz Air?
@sweetlisa To co uvádíš, je základ, ten plat může být i 100.000 Kč a víc. Ale velice přísné kritéria, fyz. vzhled, gesta, mimika, vady na kráse, jazyky, kultura osobnosti... Není jich moc Češek/Slovenek, co pracuje pro Emiráty. Pokud si mladá, krásná, bezdětná, kultivovaná a vzdělaná, neváhej, můžeš zkusit i Qatar nebo Singapore Airlines. V opačném případě, jsou i jiné aerolinky...
Můj sen to teda nebyl. Vždyť je to číšníce v rizikovém povolání 😇
Tech kriterii bude asi hodne,ale pokud nemas anglictinu a to opravdu na profi urovni tak budes bez sance
@hermanecka Třeba bude stačit Vysoká škola života 🙂 🙂
jinak k autorce nejsnazsi v Cechach se dostat je k Travel service 🙂
@klea81 není to pro každého. Ale je to bezpochyby jedno z nejatraktivnějších povolání na světě🙂 Tedy pokud má člověk trošku dobrodružní povahu. Myslím, že stevardi Regio Jetu v busech jsou na tom mnohem hůř - co se týče bezpečnosti i platu👍 Já svou příležitost prošvihla a dodnes, pokaždé když sednu do letadla, toho lituji
Aby ses tam dostala musíš být naprostý top, ve všech směrech..... A nezlob se, ale to vzhledem k tvému příspěvku asi nebudeš. Stanov si menší cíle a nasbírej zkušenosti u méně prestižních aerolinek.
Podle tvého psaného projevu to raději ani nezkousej
co vím, když jsem se bavila s letuskou u emirates, tak jsou opravdu hodně přísná kritéria na přijetí, počínaje výškou, vzhledem, mluvou, apod. Vyšší platy mají letušky, co mají hodně odlitano. Začala bych u nizkonakladovek 😉
Sousedka začínala na českých aerolinkach a teď pracuje 5-6let pro Emirates. Požadavky jsou přísné, je to opravdu krásná holka, zatím je velmi spokojená. Přesný plat netuším, ale nestezuje si🙂
@lachtanice86
vzhledem ke svym ostatnim dotazum na to nema ani inteligencne
@orchidis co to je za blbost, prosím tě?🙄
Kamarádka je letuškou u Emirates již 3 roky, peníze má super a ty výhody k tomu.. byla snad už všude.. 🙂 Jak je psáno výše, kritéria jsou hodně přísná!
@aleenka1234
no u CD by to mozna slo :D
Holky proč ta urážlivá slova?
Taky nechápu proč tady hned někoho nazývat dementem??? Bůhví kolik holce je, chtěla bych vidět váš projev v jejím věku 🙄
@dadulakk
protoze je to troll,behem jednoho dne zalozila tri diskuze-tuhle,pak ze chce jet na plastiku do Korei a nekdo ji krade penize z uctu.Tak proto 🙂
@zelenaesmolda Aha tak to sem nepostřehla😂
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/palubni-pe...
Dle článku 26 tisíc základ plus peníze za hodinu letu.