Jaký plat má letuška Emirates?

sweetlisa
21. črc 2019

Ahojte všichni!
Už asi měsíc mě vrtá hlavou jedna otázka.
Chtěla bych se stát letuškou pro Emirates, vím sen každé dívky, která se zajímá o něco jako jsou letadla a cestování. No a já jsem jedna z nich. No plánuji se za rok přihlásit. No a všude píší, že plat letušky u Emirates se pohybuje od 20 000 - 50 000 Kč a za každou hodinu ve vzduchu je to 360 Kč. No a chtěla bych vědět jestli letuška dostane těch 20-50 tis. Kč a k tomu ještě ty další hodiny, které strávila ve vzduchu. Myšleno jako že, letuška dostane 20-50 tis. Kč plus další hodiny, které na palubě strávila. A jestli je to tak, tak jestli je možné že letuška stráví na palubě třeba 10 hodin a dostane za to kolem 4 tis. navíc?? Takže jestli to dobře chápu tak 20-50 tis. je čistý plat a pak strávené hodiny jsou jako navíc??
Předem díky🙂
Moc se v tom platu nevyznám, jsem prostě trdlo😂

jitka_cv
21. črc 2019

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/palubni-pe...
Dle článku 26 tisíc základ plus peníze za hodinu letu.

hanka_12345
21. črc 2019

Za co je teda tech 20-50 000? Kdyz se pak jeste plati za hodiny ve vzduchu?
Mimochodem co obnasi pohovory,jake jsou naroky atd? 🙂

hanka_12345
21. črc 2019

Ja bych se urcite na pohovoru zdrzela toho "no" u kazde vety

zuzineckah
21. črc 2019

@sweetlisa cca 26k základ + taxa za odlétané hodiny. Těch 50k jako základ + hodiny mají třeba vedoucí kabiny, nebo dlouhodobí zaměstnanci.

zuzineckah
21. črc 2019

@hanka_12345 já bych se tomu pohovoru v tomhle případě vyhla úplně... 🤦‍♀️
@hanka_12345 20-50k je základ, ke kterému se počítají hodiny. Nárok na výši základu záleží na délce pracovního poměru a postavení. Pohovory jak kde. Jestli se ptáš konkrétně na Emirates, tak velice přísné.

marketa1218
21. črc 2019

No.. 🙈😁

korneliusa
21. črc 2019

No. A nechceš pro začátek zkusit spíš třeba Wizz Air?

barchen
21. črc 2019

@sweetlisa To co uvádíš, je základ, ten plat může být i 100.000 Kč a víc. Ale velice přísné kritéria, fyz. vzhled, gesta, mimika, vady na kráse, jazyky, kultura osobnosti... Není jich moc Češek/Slovenek, co pracuje pro Emiráty. Pokud si mladá, krásná, bezdětná, kultivovaná a vzdělaná, neváhej, můžeš zkusit i Qatar nebo Singapore Airlines. V opačném případě, jsou i jiné aerolinky...

klea81
21. črc 2019

Můj sen to teda nebyl. Vždyť je to číšníce v rizikovém povolání 😇

hermanecka
21. črc 2019

Tech kriterii bude asi hodne,ale pokud nemas anglictinu a to opravdu na profi urovni tak budes bez sance

letalnica
21. črc 2019

@hermanecka Třeba bude stačit Vysoká škola života 🙂 🙂

zlorenka
21. črc 2019

@klea81 presne 😂 obdobne jsem nechapala lekarnice, jakoze obdiv jim, ale pet let vejsky na prodavacku a jako bonus vsechny bacily na dlani (doslova:D)

zlorenka
21. črc 2019

jinak k autorce nejsnazsi v Cechach se dostat je k Travel service 🙂

zuzineckah
22. črc 2019

@klea81 není to pro každého. Ale je to bezpochyby jedno z nejatraktivnějších povolání na světě🙂 Tedy pokud má člověk trošku dobrodružní povahu. Myslím, že stevardi Regio Jetu v busech jsou na tom mnohem hůř - co se týče bezpečnosti i platu👍 Já svou příležitost prošvihla a dodnes, pokaždé když sednu do letadla, toho lituji

pink_unicorn
22. črc 2019

Aby ses tam dostala musíš být naprostý top, ve všech směrech..... A nezlob se, ale to vzhledem k tvému příspěvku asi nebudeš. Stanov si menší cíle a nasbírej zkušenosti u méně prestižních aerolinek.

lachtanice86
22. črc 2019

Podle tvého psaného projevu to raději ani nezkousej

orchidis
22. črc 2019

@zlorenka Co na tom nechápeš? Že chtěly sbalit bohatý chlapy? 😀

terkapali
22. črc 2019

co vím, když jsem se bavila s letuskou u emirates, tak jsou opravdu hodně přísná kritéria na přijetí, počínaje výškou, vzhledem, mluvou, apod. Vyšší platy mají letušky, co mají hodně odlitano. Začala bych u nizkonakladovek 😉

kami1984
22. črc 2019

Sousedka začínala na českých aerolinkach a teď pracuje 5-6let pro Emirates. Požadavky jsou přísné, je to opravdu krásná holka, zatím je velmi spokojená. Přesný plat netuším, ale nestezuje si🙂

zelenaesmolda
22. črc 2019

@lachtanice86
vzhledem ke svym ostatnim dotazum na to nema ani inteligencne

zuzineckah
22. črc 2019

@orchidis co to je za blbost, prosím tě?🙄

6miska4
22. črc 2019

Kamarádka je letuškou u Emirates již 3 roky, peníze má super a ty výhody k tomu.. byla snad už všude.. 🙂 Jak je psáno výše, kritéria jsou hodně přísná!

aleenka1234
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelenaesmolda
22. črc 2019

@aleenka1234
no u CD by to mozna slo :D

kopruz
22. črc 2019

Holky proč ta urážlivá slova?

dadulakk
22. črc 2019

Taky nechápu proč tady hned někoho nazývat dementem??? Bůhví kolik holce je, chtěla bych vidět váš projev v jejím věku 🙄

zelenaesmolda
22. črc 2019

@dadulakk
protoze je to troll,behem jednoho dne zalozila tri diskuze-tuhle,pak ze chce jet na plastiku do Korei a nekdo ji krade penize z uctu.Tak proto 🙂

dadulakk
22. črc 2019

@zelenaesmolda Aha tak to sem nepostřehla😂