Holky, jaké volno letos o Vánocích v práci máte? U mě se nic velkorysého nekoná ☹ jsem zklamaná ... Vyšlo to fakt blbě, co!!!
Taky žádné. Já jdu do práce i 25,26 😀 aspoň že za ten příplatek...
Letos je to krátké.Každý rok mám volno od 23.12 do 2.1 .
My máme každý rok celozávodní dovolenou.. Letos se jde naposledy dnes a pak až příští rok 😀 Což mě stejně netrápí, od 2. listopadu jsem na neschopence 😕
Na Vánoce nechodím do práce nikdy. Nechávám si na ty dny dovolenou, letos mám jen 4 dny mezi svátky a jeden den na pátek 23.12. Vzhledem k tomu, že letos nějak nestíhám, musím to v pátek všechno zachránit a pak budu relaxovat a číst. Na Silvestra chceme do teplých krajů, to už pak budu čerpat dovolenou na rok 2017.
Já bych byla ráda, kdybych si mohla vzít volno od 23.12 a jít do práce až 2.1.. Ale to u nás bohužel neexistuje. Takže mám volno 23., 27. a možná 30. a už na to se tváří, že je to moc :-/.
Sakumprásk od středy 21. do 2. ledna včetně. Beze mne to tu nespadne a ještě loni jsme měli dovolenou mezi Vánoci a Novým rokem nařízenou povinně :D
Žádné, chodím skoro pořád :( a štve mě, že svátky vyšly zrovna na víkend...ale manžel má od 24. do 2.1. volno, tak se aspoň vystřídá u hlídání