Jaká je vaše profese?

anyskar
20. črc 2015

Zajímalo by mě jaká je vaše profese a jak jste spokojení 🙂 Já jsme bohužel z generace zdravotnických asistentů, vejšku jsem nestihla, takže jsem vlastně k prdu.... 😀 Přemýšlím jestli si na RD udělat nějaký kurz, ale stále nevím co by mě bavilo, nějak si neumím představit, že bych dělala něco mimo zdravotnictví tak prosím o inspiraci 🙂

lusyy
20. črc 2015

Vystudovana zdravotni sestra,ale nyni pracuji jako osvc jako pedikerka.

jahodnice
20. črc 2015

Vystudoval jsem VŠ obor pedagogika- psychologie,poradenství a diagnostika. Pracovala jsem jako učitelka na speciální škole, jsem spokojená.

slunickova123
20. črc 2015

Vystudovala jsem medicinu a jsem pediatr. S temi zdr.asistenty je to blby...vim, ze mate malo pravomoci a i penez. Co si dalkove dodelat toho bakalare, aby jsi byla zdr.sestra?

barborka09
20. črc 2015

Mám Střední průmyslovou školu strojní, na vysokou jsem nešla. Ihned po střední jsem šla do projekce a dělám to dodnes - momentálně jako osvč. Nástup na tuhle školu byl pro mě spíše omyl - v osmičce jsem se nedostala ani na jednu školu školu co jsem se hlásila. No a tam měli volno, takže mě vzali bez přijímaček. Tehdy jsem měla na výběr - buď jít do devítky nebo na průmyslovku. Vybrala jsem si průmyslovku a dnes to beru jako jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. Myslím že obor to je perspektivní, tak uvidíme co přinesou další léta.

zuzineckah
20. črc 2015

Vystudovala jsem obchod, ale hned po skole ve me nahodou objevili zcela jiny talent a tak jsem 12 let pusobila v mediich. Ta me dovedla k motoristickemu sportu, kde jsem presla na PR 😀
V soucasne dobe se chystam spojit vsechno co umim + k tomu pridat obchodniho ducha. Tak snad to vyjde 🙂

hanuullka
20. črc 2015

Vystudovala jsem sociální práci a politiku, pracuji jako sociální pracovnice a baví mě to 🙂

princina
20. črc 2015

Mam VS ohledně životního prostředí... A dělala jsem technika BOZP ... Práce me bavila, protože každý den byl jiný,některý lepší,některý horší 😉 pro mě lepší než trcetwv kanceláři jako úředník

pouzarovaj
20. črc 2015

Vystudovala jsem 2 VŠ - psychologie a speciální pedagogika (etopedie), před mateřskou psycholog ve státním sektoru, práce s problémovými dětmi, teď na mateřské beru občas nějaké klienty jako OSVČ. Jsem spokojená, baví mě to.

oano
20. črc 2015

Ja jsem bakalarka z optometrie. Pred materskou jsem byla necely dva roky v optice jako optometrista a devce pro vsechno a bavilo mne to. Je to s lidma se zdravim... jediny co mi nevyhovovalo byla pracovni doba. Je to prece jen prace ve službách. ..

banitram
20. črc 2015

Vystudovaná stavařka - a živím se jako účetní :D .. baví, nebaví neřeším - práci beru jako zdroj příjmů. Rozhodující je pro mě jen výše výdělku + pracovní doba a s obojím jsem spokojená. Prostě jsem vždy věděla, že budu něco papírovat v kanceláři a taky papíruju v kanceláři ..... kdybych se mohla živit něčím, co mě opravdu baví, dělala bych cukrářku.

pajiskazemlyna
20. črc 2015

Taky jsem zdravotnický asistent, studovala jsem i dva roky na Bc., ale pak jsem otěhotněla a se školou sekla, tu praxi bych s malým miminkem prostě nedala, navíc už bych v nemocnici ani dělat nechtěla, takže pracuju pro pojišťovnu 🙂 a jsem maximálně spokojená 🙂

evulinkab
20. črc 2015

Učitelka MŠ.Práce me baví 🙂

mery96
20. črc 2015

Já jsem byla první zdr.as.v r.2008. Nastoupila jsem do práce, udělala dálkově VOŠZ - DiS. Teď jsem už 7 let na JIP a ještě jsem zkoušela Bc., ale bylo to stejné, takže jsem skončila. Školu si určitě udělej, pokud do zdr.budeš chtít nastoupit.

iluss
20. črc 2015

Vystudovala jsem SŠ hotelnictví a turismu, VOŠ cestovní ruchu. Pracovala jsem jako asistentka provozního oddělení cateringové společnosti.
Na rodičovské jsem ještě studovala předškolní pedagogiku, takže až mi dítka v září nastoupí do školy a do školky, já nastoupím do MŠ jako učitelka.

Studium při dětech je sice náročné, ale pokud máš rodinu, která ti s dětmi pomůže, je to super šance jak se dostat někam dál.

blahova_andrea
20. črc 2015

já mám maturitu ze sociálně-správní činnosti. jsem zaměstnaná u exekutora, ale s návratem po dvou dětech nevím nevím. taky přemýšlím co dál 😅 ale nejsem šikovná ani šití ani na pečení a kadeřnic a manikérech je už všude plno. tak fakt nevím. nejsem ten správný tip, abych našla mezeru v trhu a vyplnila ji 😅 ☹

katull
20. črc 2015

Já jsem sociální pracovník s uživateli drog v kontaktním centru a terénním programu, vystudovanou mám VOŠku v oboru. Práce mě moc bavila a naplňovala, ale už jsem nějak dospěla do bodu, kdy byla potřeba změna. Zatím tedy mateřská a přemýšlím, že si při RD dodělám bakaláře, tak uvidíme 🙂

svobodpetika
20. črc 2015

radiologický asistent vyšší odborná když ještě byla a pak ještě bakalář 🙂 určitě by jsi mohla vyzkoušet dál studovat 🙂

kecka28
20. črc 2015

Já mám Bc. z podnikání a managementu. V podstatě hned po maturitě jsem začala pracovat jako konzultant v personální sféře a nyní již šestý rok pracuji jako personalista ve výrobní společnosti. Jsou lepší dny, horší dny, nejhorší je samozřejmě propuštění a kárání průšvihářů, ale i to k práci patří. Miluji svou práci, neměnila bych.

zhuska
20. črc 2015

já mám SŠ obchodku, a VŠ učitelství pro MŠ a je to nádherná práce 🙂

soptik101
20. črc 2015

VŠ, radiologicky asistent, práce mě moc baví. 😉

loafeer
20. črc 2015

Já jsem VŠ porodní bába...Práce super, jen nevím, jestli bych se dvěma dětma zvládla ještě směnný provoz...
Jinak nechápu, proč se rušila všeobecná sestra s maturitou...Asistent to je takové o ničem, málo která nemocnice má na to, platit asistenta, pak jsem slyšela i názor typu: k čemu vysokoškolsky vzdělaná sestra, nebo lékaře soukromníka, že by VŠ sestru nechtěl, aby ji nemusel platit....

cattus
20. črc 2015

Mam "jen" maturitu na obchodni akademii, obor vseobecna ekonomie. Takze vlastne nic. Po skole jsem nastoupila do obchodniho odd jako Sales Representative a kdyby tam tenrat byla nejaka prognoza postupu a vyssiho prijmu zustala bych, ale denne jsem dojizdela s dvema prestupy a minimalne 4hod denne v tahu protoze ne vzdy mi spoje navazovaly. Presla jsem do prahy do jine spolecnosti jako Supply Planner. Stale poradjsem se motala kolem obchodu atp. Jenze zacalo obdobi snizovani stavu a posledni prisel prvni odesel - ja. Byla jsem vic jak 1 3/4 roku bez prace a pak uz uplne zoufala kyvla na nabidku jednoho fastfoodu kam jsem nastoupila do kuchyne a byla tam az doted. Kvuli riziku popaleni riznuti a hlavne kvuli praci s chemikaliemi pri nocni smene domluvila jsem se s manazerem ze prejdu na servis. Ted aktualne jsem kvuli nevolnostem doma ale snad se mi je brzy podari dostat pod kontrolu a budu se moci vratit do pracovniho procesu. Jedine co buch behem materske chtela je nezapomenout anglictinu coz se mi snad diky partnerovi podari, nebot on rad sleduje vetsinu zahranicnich filmu prave v aj.

kijonkova.k
20. črc 2015

Všeobecná sestra,mám maturitu ze zdravky.Po mateřské jsem chvíli musela dělat v obchodě(maso-uzeniny),ale jsem ráda,že jsem nakonec dostala místo v nemocnici(7 měsíců otravování,volání,připomínání se..).Sice 12h směny včetně nočních se 2 dětmi jsou občas na palici,ale neměnila bych.Práce mě baví,máme skvělý kolektiv.Jsem pyšná na to,co umím a dělám. 😵

evaamy
20. črc 2015

Mám hotelovku, před md jsem pracovala jako prodavačka a po md se do nakupaku rozhodne vracet nechci. Co dál, nevím..přemýšlím a zatím mě nic zajímavého nenapadlo. Nebyla bych líná si doplnit vzdělání, ale jaké?

martpro
20. črc 2015

Ahoj mám střední školu všeobecnou sestru což bohužel zrušili.... a pak diplomovanou dentální hygienistku je to na 3 roky vyšší odborná, 🙂 práce mě moc baví.

mysonek
20. črc 2015

Mám vystudovanou medicínu, teď jsem na MD, předtím jsem byla na interně. Práce mě baví. Také nechápu proč ze střední zdravotnické školy vychází jen zdravotnický asistent a ne zdravotní sestry (myslím, že sestry na standardních odděleních nebo v ambulancích vysokou školu opravdu nepotřebují) . Navíc od spousty sester jsem slyšela, že se na bakalářském studiu nic nového nenaučily a považují to za ztrátu času. Co zkusit nějakou VOŠ nebo Bc studium, třeba dálkově s dítětem? Nebo doufat, že ministerstvo změní vzdělávání sester a bude opět stačit střední škola (myslím, že se o tom uvažuje, nicméně je otázkou zda to uznají zpětně)

mahuna
20. črc 2015

sociální pracovnice - VŠ. Ale prapůvodně zdrávka,ještě jako Zdravotní sestra -a jsem moc ráda, že "mi to mamka vybrala" a že po 4 letech jsme uměly snad úplně všechno a mohly dělat všechno. asistenta taky moc nechápu, dneska bych už na zdrávku nešla 🙂

halina0101
20. črc 2015

PR😀

jitavrtule
20. črc 2015

VŠ obor Provoz a ekonomika, po škole tři roky v personalistice-práce fajn,ale ryze ženský kolektiv na pracovišti už nikdy víc:-P pak další tři roky analytické pozice v oblasti skladovnicví a zásobování, to mě bavilo hodně,ale obnášelo to hodně cestování po skladech v zahraničí, poslední rok před MD jsem dělala technický nákup součástek pro ropné plošiny a to mě až tak moc nebavilo, nemám moc povahu na smlouvání🙂
Je otázka co budu dělat po rodičáku, mám se kam vrátit,ale je to za dlouho,tak uvidíme..Zpet do nakupu me to moc netahne,radsi bych zas smerovala k analyzam&praci s datama.

glimmer
20. črc 2015

vystudovala jsem obor Chovatel cizokrajných zvířat a pracovala jsem skoro rok v ZOO Plzeň ... a nakonec jsem skončila v kanceláři ... pracovala jsem jako obchodník pro Seznam.cz ... po RD bych se tam ráda vrátila, ale bohužel nemají místo tak zkouším pohovory s podobnou náplní práce ...