Omlouvám se předem za anonym, ale možná jsou zde i moje kolegyně.
Příští týden mě čeká rozloučení v práci, kde jsem musela podat výpověď z důvodu péče o hendikepované dítě. Práci jsem milovala a mám i super kolegyně. Chtěla bych se s nimi rozloučit nějak originálně a každé z nich dát něco na památku. Jen nevím co. Nějaké sošky, srdíčka a podobné blbinky se mi moc nezamlouvaji. Zase ale bych chtěla něco cenově přívětivého. Jedná se pouze o ženský kolektiv a je jich 12. Vídat se do budoucna asi moc nebudeme, bydlíme už v jiném městě. Možná třeba na vánočním večírku, jinak spis né.
Samozřejmě počítám s tím, že něco upeču a počítám i s chlebíčky. Předem děkuji za rady.
Upřímně, pokud to ma byt originální pamatka na tebe, tak ti ji tezko muze vymyslet nekdo cizi na netu.
Usporadej goodbye party 🙂
Kdyz jsem odchazela na materskou, tak jsem na rozlucce mela tac a na nem ruzne privesky na krk na kozenem reminku... Kazdy si vzal, uplne je bavilo to zkoumat a vybrat si ten svuj nebo pro nekoho z rodiny... Mame jen par muzu v praci a i ti si vzali, treba pro deti. Ale bylo to pro 20 lidi. Kdyby jen par kolegyn z kancelare, tak bych si dala praci s tim, co presne by se kazde libilo. Vypozorovat se to da, oblibena barva/o cem rada mluvi/co rada ji/miluje kafe ci dobry caj/konicky? Kazde bych dala neco primo ji. Ja treba rada hackuji, vsichni to vi... a dostat klubicko (i kdyby nejake za 60,-), budu nadsena a budu vedet, ze jsi o me premyslela.
Jestli chceš památku, tak bych jim dala nějakou fotku nebo několik fotek z práce, z něčeho co jste podnikli. Udělat to do nějaké mini fotoknihy. Já se vždycky ráda podívám na fotky.
Případně mě ještě napadl hrneček s nějakou vaší společnou fotkou nebo něco takového
My si třeba nechali udělat hromadnou karikaturu a každý měl jeden výtisk a fakt jsme se nasmali a na památku to mám pořád. Ale každý má jiný humor. 🤷
Ja na pamatecni darky moc nejsem, spis mam schovane drobnosti, spolecne polaroidky, prani, karticky s uvitanim v nove praci od kolegu,…takze ja bych vzala polaroid nebo instax a na druhou stranu fotky napsala kratky osobni vzkaz🙂
Taky příští tyden, dělám rozlučku v práci, udelam mísu řizkov, neco sladkého a dáme nealko sampus... bohužel u mne je to na půl, budem ráda že někoho uz neuvidím 🙈 dárky dávat nebudem, dávali jsme na Vánoce a byl to boj jse každému trefit do vkusu 🤔
Já nejsem příznivcem takových věcí, naopak se snažím mít co nejméně věci a takové ty serepatičky na památku nemusím. schovávám fotky, dopisy a takové ale hrnečky, svíčky atd to ne. Já bych spíš udělala party, vzala na ni instax udělala pár fotek a pak dala ty fotky. Dobrá párty se nezapomíná 🙃
Když už, tak celkem univerzal me přijdou takový ty minerální náramky nebo jak se to jmenuje… svíčky třeba vždycky skladuju, když se ptam jestli je někdo páli.. a chce je… tak nikdo …. Takže nakonec skončí u babicek, kterým někdo umřel a páli je u fotek v kuchyni … Spis bych dala víc peněz do “rozluckoveho” posezení … než kupovat nějaký blbiny na památku…Nerikam ze teda nejsou lidi co si je páli pro radost a sami kupuji, ale nemyslim že to bude 10z12 …spis bych třeba udělala nějaký videjko z fotek spolecnych z práce nebo teambuildingu… a poslala to na mail s nějakým rozloučením.. to me přijde fajn a hezky a na to bych se koukla jednou za čas
Upřímně, dárky na památku už jsou mimo. Člověk se malokdy trefí a většinou jsou to ve finále vyhozené penize. Kolegyně nám dávala yankee candle svíčky a víno... Za mě ideál...