Už bude zachvilu rok, co pracuji v jedné továrně. Na začátku bylo dobré, fajn, dobře jsem se cítil ve společnosti. Po zkušební době (3m) se mi otevřely oči a viděl jsem takové věci, co jsem dosud neviděl.
Pracuji ve skladu na VZV. Je nás celkem 10 lidí. Z těch 10 lidí, 4 lidé jsou strašně arogantní, agresivní, strašně špatně si povídají mezi sebou, i somnou. Jelikož je nás dohromady 10 pracovníků, pracujeme ve 2 směnném provozu; ráno, odpoledne. Měli jsme vedoucího celé firmy, odešel po 12 let. Máme vedoucího skladu který zde zůstal jen on. Měli jsme obchodního zástupce který byl u nás také cca 12 let odešel. Kolega s kým jsem dělal odešel po 8 let na mateřskou, kdoví jestli se vrátí.
Tady tak "funguje" celý systém, že nijak. Darmo ti řekne vedoucí máš tohle dělat, když z těch ze 4 lidí ti řekne každý jinak že co máš dělat, pak nevíš co máš dělat když vedoucí ti řekne abys to udělal, druhý řeknou zas jiné a takto to funguje.
Ne jednou jsem měl konflikt s těmi 4 lidmi protože si povídají somnou tak že: kok.., junáček, papoušek, bažant dones toto a toto, šel jsem si stěžovat nejen já ale i ostatní kolegové nebo i ostatní kolegové mají s nimi problémy. Vedoucí řekl, že jeho to nezajímá. A mluvím za kým máme jít když máme nějaký problém? Že to neřeší. Hlavně když ti 4 lidé jdou si stěžovat na mě vedoucímu, tak už ho to zajímá jen druhých názor, můj názor ho nezajímá. Pak nám vyhrožuje, že nás vyhodí atd. jako i mě. Vedoucí mě všechno na háku.
Nemusí u nás stát, ale například kolikrát odejde pryč ani nám nedá vědět ze jde pryč a pak ho hledáme nebo máme moc často takový problém, že neumíme najít nový materiál když přijmeme, ze kde to máme dát do jakého regálu.
Řekli jsme vedoucímu, že neuměli jsme najít místo pro materiál, kde to patří. Že jsme měli podívat v počítači že kde to patří. Je to moje robota? Já nesedím u počítače jako vedoucí, a my nemáme přihlašovací údaje do počítače. Potom jsme řekli že za kým jsme měli jít když tady nebyl žádný vedoucí? A na to se naštval strašně. Od té doby mě všechno na háku, nezdravi se, odejde kdy chce, nechá nás samé, když se něco stane nemá kdo zodpovídat za nás neboť nikdo u nás není z nejvyšších. Je to celé špatně.
Zachvilu mi končí smlouva. Co mám dělat?
Mám změnit práci?
Necítím se zde příjemně s takovými lidmi.
Nic se zde neřeší.
A naposledy řeknu vám něco zapomněl jsem, máme alkoholika který jezdí na VZV a chlastá. Ve skladu jsou sama piva, vína, šampaňská. Buď prázdné láhve nebo plné. Nemocné co se tady děje. A představte si ze toho alkoholika drží, který smrdí od chlastu.
Je to strašně obtížné dělat s takovými lidmi.
Poraďte prosím co mám dělat
@skororozvedena Chystám se pryč, hledám druhou práci, ale není to tak jednoduché něco najít. Ano všude máš něco, ale tohle jsem nikde nezažil. Toto je už moc. Chodí kouřit a mně dají robotu a oni leckdy půjdou kouřit, i 10-15 minut 10x denně. Na 10 minutové přestávce jsou 30 minut
Všude je něco. Práci skladníka najdeš do týdne, tak hledej.
Za mě je to jasné - odejít. Nemusíš tam přece zůstat, najdi si práci jinde, kde budou "normální" lidi. ikdyž, ono všude je něco....