CHTĚLA BYCH SE
ZEPTAT BUDE MI KONČIT 3LETÝ RODIČÁK,DO PRÁCE KDE JSEM DŘÍV DĚLALA UŽ SE VRÁTIT NECHCI MĚLA JSEM SMLOUVU NA NEURČITO,TED JSEM SI NAŠLA NĚCO JINÉHO A UŽ TAM NASTOUPILA JAK MÁM DÁT VÝPOVĚD VE SVÉ PŘEDCHOZÍ PRÁCI,NIKDY JSEM VÝPOVĚD NEDÁVALA TAK BUDU RÁDA ZA KAŽDOU RADU .DĚKUJI
@veronikaka Proč na RD jedině dohodou? Zaměstnanec klidně může v průběhu RD podat výpověď, není tam žádné omezení...
PS: zakladatelko, máš to zadané jako otázku, takže každý může reagovat pouze jednou ☹
Aha a u vás v předchozí práci neplatí 2měsíční výpovědní lhůta?to kdybych udělala já,tak nejdříve po odevzdání výpovědi musím odchodit 2měsíce a poté můžu nastoupit do jiné práce..nevím jestli s tím nebudete mít problém,že jste zaměstnaná u jedné firmy a v druhé firmě jste podepsala smlouvu a pracujete...
V době rodičáku jedině dohodou. Já napsala toto:
DOHODA O ROZVÁZÁNÍ PRACOVNÍHO POMĚRU
NÁZEV SPOLEČNOSTI
IČ:
se sídlem:
zastoupena:
(dále jen „Zaměstnavatel“)
a
TVOJE JMÉNO
rodné č.:
bytem:
(dále jen „Zaměstnanec“)
uzavírají tuto
dohodu o rozvázání pracovního poměru
Zaměstnanec a Zaměstnavatel tímto rozvazují pracovní poměr založený pracovní smlouvou uzavřenou dne XY dle § 49 zák. č. 262/2006 Sb., zákoníku práce, na základě které Zaměstnanec pracoval u Zaměstnavatele na pozici XXXX.
Důvodem rozvázání pracovního poměru je nemožnost péče o dítě mladšího 4 let.
Zaměstnanec a zaměstnavatel se dohodli, že pracovní poměr skončí ke dni XY.
Dohoda byla sepsána ve dvou vyhotoveních, z nichž jedno převzal Zaměstnavatel a druhé Zaměstnanec.
V PRAZE dne XY
TVOJE JMÉNO
V PRAZE dne XY
JMÉNO, KDO PODEPÍŠE DOHODU
POZOR, NA TU DOHODU ZAMĚSTNAVATEL NEMUSÍ PŘISTOUPIT, A PAK BY SE TO MUSELO ŘEŠIT VÝPOVĚDÍ ....