Mám po rodičovské dovolené a tak bych si ráda našla nějakou práci, kterou bych skloubila se školkou. Jsem s malou na vše sama takže hlídání nepřipadá v úvahu. Nevíte o nějaké práci, nebo klidně i internetové stránce, kde by nabírali okolí Ostravy? Mám střední školu s maturitou obor obchodní akademie. A chtěla bych vážně něco abych si vydělala tak aby mi po zaplacení nájmu také něco zbylo. Už jsem napsala na spousty nabídek, ale skoro nikde není pracovní doba taková, aby mi vyhovovala. Potřebovala bych od 7 do 3 hodin cca. Děkuji.
No to je právě to, já právě nemám ani tuto možnost, rodinu mám hodně daleko, takže to nepřipadá v úvahu, a právě v obchodě bych pracovat nechtěla, kvůli víkendům, to bych nevěděla kam bych malou dala, chtěla bych zkusit administrativu.
@editkaromana taky záleží, co umíte "navíc". Cizí jazyky, psaní všemi deseti, orientace v jiné oblasti, která s administrativou může úzce souviset např.cestovni náhrady, pracovní právo, rozsah počítačových znalostí....a v neposlední řadě Vaše zkušenosti a praxe. Pokud budete pro budoucího zaměstnavatele zajímavá, zajisté se s ním domluvíte i na vyhovující pracovní době. Určitě je lepší se chodit ptát osobně (pokud tedy v inzerátu není jasné uvedeno, že prvni kontakt pouze emailem samozřejmě) než rozesílat životopisy na všechny strany. Třeba i jen osobní donesení životopisu už může zapůsobit plusově.
taky jsem už nad tím přemýšlela, že bych raději chodila osobně. Tam budu mít i větší šanci, že se s nimi domluvím, než čekat na výběrové řízení atd. Osvědčilo se mi že rozesílání životopisů, není tak efektivní, kolikrát i neodepíšou...
@editkaromana Raději bych chodila osobně. Vím že přibírali na začátku roku v Ostravě porubě, jedna známá se tam dostala, dělá tam nějaké účetnictví nebo administrativu myslím a brali maminky, mají pro ně uzpůsobenou pracovní dobu. Je to nějaká firma na tramvajové zastávce Telekomunikační škola, ale název nevím, myslím že sídlí ve stejné budově jako banka Raifka, tak zkus tam.Snad jsem pomohla 🙂.
Jde vždycky o dohodu se zaměstnavatelem. Jsem taky od loňského léta samoživitel . Pracuji v Albertu. Tu pracovní dobu mám takovou, jak píšeš. Samozřejmě je potřeba někdy o víkendech zapojit i rodinu - naštěstí mám blízko bratra,který, když je třeba malou pohlídá.