Ahoj holky, zajímalo by mě, jak jste se rozloučily v práci s kolegy/kolegyněmi, když jste odcházely na mateřskou. Jestli to bylo formou krátkého posezení u kávy se zákuskem a chlebíčků, nebo jste upekly/koupily třeba dort, k tomu vínko, nebo jestli jste se rozloučily nějak jinak atp. Za pár měsíců mě to čeká, tak bych ráda věděla, jak to v dnešní době chodí. Je sice pravda, že peněz moc není, ale zase se nechci shodit před ostatními. Díky. J.
Nikdo jiný se neloučil při odchodu na mateřskou? ☹
beruska2x:
U nás v práci je to různé, každý si to dělá "po svém" . V mém případě je problém v tom, že ti, se kterými bych se chtěla rozloučit, jsou každý "na jiné vlně" - každý na jiné profesní úrovni, každý v jiném pracovním zařazení, každý jiné věkové i zájmové kategorie atd. Dost těžko to všechno zkloubit dohromady. 😖 Při představě, že je pozvu někam do restaruace a řeknu jim, ať si každý objedná co chce s tím, že si to i zaplatí, tak to mě asi pošlou někam. 😖 No a pozvat do restaurace více lidí a platit všechnu útratu, tak na to fakt nemám. 😔 Tak co s tím?
Já jsem udělala chlebíčky, něco sladkého upekla a každému dala na papírovém tácku malé pohoštění na prac. stůl. Byla jsem už na riz. těhotenství a v kolekt. nás je přes 30. Taky mě tenkrát napadlo, že bych zatím nijak neřešila a poslala každému třeba čokoládu až se mimi narodí. Ale nic většího bych v tak velkém kolektivu asi nedělala.
@jenifer_an tak to zalezi... co chces ty..jestli mas treba moznost si to nekde domluvit v podniku nebo udelaj vecirek doma.. udelaj obcerstveni podle svych moznosti, vyrob pozvanky .. kdo chce prijde kdo nechce neprijde, nemusi zvat vsechny jen koho chces...
nebo nedelaj nic a nech to na nich..
no.. my jsme delali pomerne nedavno vecirek pro kolegyni 😉 - meli jsme to domluveny v takovy pekny kavarne, piti si dal kazdy kdo co chtel a taky si to platil, ona doneska slane chutovky, a pohosteni... ja jsme ji jako darek udelal dort s miminkem.. a koupily jsme ji dohromady prani a darek..
musim rict ze to bylo moc pekny a prijemny, nasmaly jsme se a myslim ze tak draho to neprislo 😉
kdyz jsme odchazela ja na materskou tak to same.. holky udelali chlebicky a tak.. ja sladke zase.. dostali jsme darecky nejaky pro prcka..
jde o to jestli se to u vas v praci drzi.. jaky jste kolektiv