Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak je to ze sociálním a zdravotním pojištění při zkráceném úvazku 4hod. denně. Jsem nezaměstnaná a tak bych to měla než bych si našla práci na plný úvazek. Nevím kolik je hrubýho na 4hod. u tety drogerie.Tak nevím jestli bych se mi to vyplatilo když bych si měla ještě něco doplácet na zdravotním.Nevím kdyby mě vzali jakou smlouvu bych měla a nevím taky jaký tam je hrubý plat.Zítra mám přijít na pohovor tak uvidím co mi řeknou ale já si to zíštuji do předu asi se mi to vůbec vyplatí.Děkuji předem za odpověď.
V inzerátu měli psané tohle:
Prodavač/ka-pokladní - Prostějov
Nabízíme plný i zkrácený pracovní úvazek.
Požadujeme:
vyučení v oboru drogerie – výhodou
min. 3 roky praxe v obchodě
kladný vztah k prodeji
vstřícný přístup k zákazníkům
slušné a příjemné vystupování
spolehlivost a zodpovědnost
komunikační schopnosti
trestní bezúhonnost
znalost práce na PC – uživatelsky
Nabízíme:
práci na hlavní pracovní poměr
dobré finanční ohodnocení
odměny dle prodeje
výraznou slevu na zboží
další firemní benefity
práci v malém a příjemném kolektivu
zaškolení přímo na prodejně
zázemí stabilní a prosperující společnosti, největší na trhu v ČR a SR
Nástup:
ihned
Ahojky ja som na polovicny uvazek a strháva sa mi normálne percentuálne. Avšak ušetríš na daniach. Ja neplatím ziadne dane z platu. Inak žijem v čechách len pre info že nehovorím o sk pomeroch
No, jednak to není moc vhodné zadávat jako otázku, každý může reagovat pouze jednou, diskuze je lepší...
A jinak sociální a zdravotním je to stejně jako u plného úvazku, prostě se odvádí z platu, pouze pokud bys měla plat menší než 8000,- hrubého, tak by se zdravotní platilo z těch 8000,-, zajišťuje to zaměstnavatel.