Ahojky,
prosím o radu a informace v následující věci:
v březnu mi končí 3letá RD, zaměstanavetl se chstá mi dát výpověď z organizačních důvodů a 5 platů odstupného. To mi vyhovuje, neboť jsem se do práce ani nechystala Syn je pořád nemocný, sice chodí od 2,5 roku do školky na 5 dní v měsíci, ale každý měsíc je aspoň pár dní nastydlý. Tak jsem zvažovala, co a jak udělat, až budu oficiálně bez práce. A napadla mě možnost zůstat ještě na rodičovské do 4 let věku dítěte. teda ani přesně nevím, jestli se tomu ještě pořád říká rodičovská. Je mi jasné, že žádný příspěvek pobírat nebudu, ale nechci se hlásit nikde na pracáku a ani nechci sama platit povinná pojištění. Pracovat bych chtěla až tak od ledna příštího roku.
Jak a komu mám toto své rozhodnutí nahlásit? Zdravotní pojišťovně? Nebo je nutné to hlásit i zaměstnavateli, přestože tam již pracovat nebudu?
Předem děkuji za informace.
@vojtisek2007, moc ti děkuji za rychlou odpověď. Prosím tě a můžeš mi napsat, jestli má tato varianta nějaká negativa? Mně se to zdá pro moji situaci naprosto dokonalé, až je mi to podezřelé
Co když opravdu budu mít možnost od ledna 2012 pracovat na celý úvazek, půjde to při této verzi? Je tam nějaké omezení? A dítě může chodit do školky na 4 hodiny denně, že?
@beram žádné omezení nic takového, prostě budeš doma pečovat o dítě do 4let věku, a až nastoupíš do práce, tak nastoupíš....a na 4hodiny denně může do školky až bude starší 3let.
@vojtisek2007, to zní jak rajská hudba No paráda, konečně mi něco vychází podle přání
Ještě jednou moc díky!
@beram nahlásíš si jen po skončení prac.poměru, na svojí zdr.pojiš´tovnu, že stále pečuješ o dítě do 4let věku a je to...nikam jinam se nic nehlásí.