Potřebovala bych práci jen na home office nebo na dopoledne a víc než min. plat.
Mám kurz vychovatele a střední zaměřenou na účetnictví. Praxi jen z fakturování a bez znalosti cizích jazyků, pasivně angličtinu.
Nevíte kde by se dalo uplatnit nebo si případně dodělat nějaký kurz, abych mohla mít takovou práci?
Děkuji
Já třeba dělám účetní a mám už 3roky HO, kolegyně i zkrácený úvazek,ten budu mít teď i já na mateřské..účetnictví se dá dělat i na IČO..
Já jsem na ekonomiku a IT apod marná, ale práci na zkrácený úvazek jsem po RD chtěla taky. Dělám AP a jsem spokojená. Všechno stíhám bez stresu. Plat holt ale tabulka, plus osobko a doučování, případně supl.
@kytickaaa To je těžké říci,záleží zda máš nějaké zkušenosti nebo vůbec a taky jak si představuješ budoucí práci. klasické účetnictví se podle mě dá naučit celkem rychle,nejlepší asi kurz a pak někde pracovat,kde si to vyzkousis..pak je to těžší s daněmi a všechny ty termíny..mzdove účetnictví je trochu jiné,hlídají se jiné termíny,jiné náležitosti apod. Ale je tu ta výhoda,že lze dělat na IČO,být zaměstnaná,dá se dělat na HO a když budeš hlídat změny,tak ten základ bude porad stejný.
Ahoj, obnovuji diskuzi s nasledujicim dotazem. Ze zakona lze pracovat z home office v pripade deti do 9.let. Rada bych u sveho zamestnavatele tuto moznost vyuzila. Uz to nekdo udelal? Je k tomu nejaky formular? A jaka byla reakce personalni / zamestnavatele? Dekuji