Hledám přivýdělek, práci na MD

patakdo
21. říj 2015

Dobrý den, jsem budoucí maminka na MD a hledám touto formou přivýdělek či práci. Dostala jsem se do hodně špatné finanční situace a potřebuji další alespoň menší příjem. Prosím nabídky klikaček, mailů, poplatku předem a prodeje Wellness či podobným věcem mi ani nenabízejte.. Musím splácet dluhy a potřebuji si na ne opravdu vydělat.. Moc děkuji za nabídky. Email: patakdo@seznam.cz

lv
21. říj 2015

reálné, pro matku na rd je žehlení, úklidy, hlídání dětí za peníze, mystery shopping, doučování, překlady..

patakdo
autor
21. říj 2015

Mno davala jsem si asi 100 inzeratu na uklid, hlidani apod. nikdo se mi neozval. Mystery schopping neznam.. Nevite o necem?

lv
21. říj 2015

na to mystery - tedy tajného zákazníka v prodejnách, kde vypracujete zprávu zkuste ipsos.cz, nebo zadat mystery shopping do vyhledávače, a zkusit kontaktovat agentury. Hlídání, žehlení, úklidy - spíš v místních facebookových skupinách, něco jako např: "maminky Praha-jih" (to je nápad, nevím kde bydlíte, prostě v místě), v místním supermarketu nástěnky, školky, d.centra apod.

suzanna123
21. říj 2015

@lv co jsem koukala, tak na mystery shopping nechtějí osoby s dětmi - že by mohly být dětmi rozptylovány 😉

lv
22. říj 2015

@suzanna123 aha, já s tím problém neměla, a rozptýlená jsem pořád 😉

teenyel
22. říj 2015

@suzanna123 já taky ne, vzali me na mystery do 3 agentur, pro 2 už jedu projekty a to s 3-měsíční dcerkou. 🙂
@patakdo jinak já dělám mystery jak už zaznělo, rozvazim s kočárkem letáky na jednom sídlišti a z čeho mi jde nejvíc, tak jezdím dělat s jednou firmou inventury. Ale tam je zapotřebí mít hlídání, protože to je třeba na celý den nebo celou noc, ale můžeš si zvolit kolik dní v mesici chceš a vybrat jaké dny chceš. Takže za mě dobrý 🙂 jinak mystery jsou podle počtu projektů a návštěv cca 1500,-/měsíc, letáky 1000,--1500,-/měsíc a inventury cca 3500,-/měsíc. Takže reálně si tenhle měsíc konkrétně privydelam kolem 6-6,5 tis k mateřské.

patakdo
autor
22. říj 2015

muzu se zeptat u jake agebtury? ja psala snad na milion inzeratu a nic :/ jsem s toho uz zoufala.. jestli teda pribiraji.. bydlim v Koline.

teenyel
22. říj 2015

@patakdo mystery: Market Vision, NMS, inventury Dantem, letáky Media Post. A jsem registrovaná ještě někde, ale to si nepamatuji název 😉 koukni do skupinky Práce na rodicovske (nebo tak nějak je ten název) 😉 třeba tam holky poradí ještě něco jiného.

patakdo
autor
22. říj 2015

Dekuji moc.. Vazne se mi trochu zvedla nalada.. vse co jste vypsala jsem obeslala.. doufam ze neco vyjde a zase budu moct klidne spat 🙂 vazne dekuji.

nerreidda
22. říj 2015

@teenyel co to znamená to mystery .... ? Díky za info 🙂

teenyel
22. říj 2015

@patakdo není za co, držím palce ať něco vyjde 🙂 a mystery jsou fiktivní zákazníci. Co třeba nahrávají prodejní hovory, pak o tom udělají záznam a společně s nahrávkou to posílají zpět. Je to forma kontrol prodávajících, konzultantů, poradců atd. 😉

lv
22. říj 2015

@nerreidda jak jsem psala výš, jdeš na určenou prodejnu, sleduješ, co dělají prodavačky, jestli hraje hudba, jestli je pořádek, uděláš nákup, nebo ne, jak si zadavatel přeje a pak sepíšeš zprávu, o tom, jak to na prodejně vypadalo -překlad mystery shopping je tajné nakupování

patakdo
autor
23. říj 2015

Dnes mi prisli dve nabidky ale nechapu proc tam psali ze nesmim byt na MD. :( tak to padlo

mysicka003
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
koko_1
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
tribulus35697
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lacika65
Autor odpověď smazal
Zobraz
lacika65
Autor odpověď smazal
Zobraz
lacika65
31. bře 2022

Dobrý den , mohu Vám nabídnout skvělou možnost práce z domova ,možnost skvělého přivýdělku nebo časem Vašeho hlavního příjmu.
Vhodné pro lidi, kteří se chtějí někam posunout, něco změnit, nebo mají rádi nové výzvy a hlavně si potřebují vylepšit domácí rozpočet.
Neomezenou možnost příjmu, dle Vašich možností, česká firma,vyplácení každé pondělí,mnoho motivačních bonusů.Záleží pouze na Vás, kolik času tomu mužete věnovat, podpora a zaškolení je samozřejmostí.
Skvělý pracovní tým, který Tě podpoří v čemkoliv bude třeba.Vše Tě naučíme.
Potřebujete pouze Pc, telefon, ochotu se něco nového naučit a 2-3 hodiny denně.
Pokud Vas to zaujalo,více info pošlu do emailu.Přeji hezký den.Lada.G