Dobrý den, jsem budoucí maminka na MD a hledám touto formou přivýdělek či práci. Dostala jsem se do hodně špatné finanční situace a potřebuji další alespoň menší příjem. Prosím nabídky klikaček, mailů, poplatku předem a prodeje Wellness či podobným věcem mi ani nenabízejte.. Musím splácet dluhy a potřebuji si na ne opravdu vydělat.. Moc děkuji za nabídky. Email: patakdo@seznam.cz
Mno davala jsem si asi 100 inzeratu na uklid, hlidani apod. nikdo se mi neozval. Mystery schopping neznam.. Nevite o necem?
na to mystery - tedy tajného zákazníka v prodejnách, kde vypracujete zprávu zkuste ipsos.cz, nebo zadat mystery shopping do vyhledávače, a zkusit kontaktovat agentury. Hlídání, žehlení, úklidy - spíš v místních facebookových skupinách, něco jako např: "maminky Praha-jih" (to je nápad, nevím kde bydlíte, prostě v místě), v místním supermarketu nástěnky, školky, d.centra apod.
@lv co jsem koukala, tak na mystery shopping nechtějí osoby s dětmi - že by mohly být dětmi rozptylovány 😉
@suzanna123 aha, já s tím problém neměla, a rozptýlená jsem pořád 😉
@suzanna123 já taky ne, vzali me na mystery do 3 agentur, pro 2 už jedu projekty a to s 3-měsíční dcerkou. 🙂
@patakdo jinak já dělám mystery jak už zaznělo, rozvazim s kočárkem letáky na jednom sídlišti a z čeho mi jde nejvíc, tak jezdím dělat s jednou firmou inventury. Ale tam je zapotřebí mít hlídání, protože to je třeba na celý den nebo celou noc, ale můžeš si zvolit kolik dní v mesici chceš a vybrat jaké dny chceš. Takže za mě dobrý 🙂 jinak mystery jsou podle počtu projektů a návštěv cca 1500,-/měsíc, letáky 1000,--1500,-/měsíc a inventury cca 3500,-/měsíc. Takže reálně si tenhle měsíc konkrétně privydelam kolem 6-6,5 tis k mateřské.
muzu se zeptat u jake agebtury? ja psala snad na milion inzeratu a nic :/ jsem s toho uz zoufala.. jestli teda pribiraji.. bydlim v Koline.
Dekuji moc.. Vazne se mi trochu zvedla nalada.. vse co jste vypsala jsem obeslala.. doufam ze neco vyjde a zase budu moct klidne spat 🙂 vazne dekuji.
Dnes mi prisli dve nabidky ale nechapu proc tam psali ze nesmim byt na MD. :( tak to padlo
Dobrý den , mohu Vám nabídnout skvělou možnost práce z domova ,možnost skvělého přivýdělku nebo časem Vašeho hlavního příjmu.
Vhodné pro lidi, kteří se chtějí někam posunout, něco změnit, nebo mají rádi nové výzvy a hlavně si potřebují vylepšit domácí rozpočet.
Neomezenou možnost příjmu, dle Vašich možností, česká firma,vyplácení každé pondělí,mnoho motivačních bonusů.Záleží pouze na Vás, kolik času tomu mužete věnovat, podpora a zaškolení je samozřejmostí.
Skvělý pracovní tým, který Tě podpoří v čemkoliv bude třeba.Vše Tě naučíme.
Potřebujete pouze Pc, telefon, ochotu se něco nového naučit a 2-3 hodiny denně.
Pokud Vas to zaujalo,více info pošlu do emailu.Přeji hezký den.Lada.G
reálné, pro matku na rd je žehlení, úklidy, hlídání dětí za peníze, mystery shopping, doučování, překlady..