Existuje solidní práce z domova?

sysia
30. pro 2014

Ahojky, před otěhotněním jsem roky pracovala jako telefonní operátorka. O práci jsem ale přišla, nyní jsem těhotná a marně hledám novou práci. Těhotenství mám rizikové. Ráda bych ale přinesla do domu nějakou tu korunu navíc...jako dobré řešení mi připadá práce z domova. Mám problémy s krvácením v těhu, těžko bych mohla někde docházet. Bohužel...nedaří se mi nic najít... Poradíte ? 🙂 Děkuji.

lilibeth
30. pro 2014

@sysia Ještě jsem nenarazila na nikoho, kdo by nějakou takovou práci sehnal.
Jsou to buď různé prodeje, což peníze přinést může, pokud umíte prodávat. Nebo můžete něco vyrábět - šít dekorace, vyrábět bižuterii. Pokud umíte jazyky, tak překlady by se daly sehnat.

veruska007
30. pro 2014

Vím z okolí o dost maminkách, které pracují z domova... v naprosté většině pro původního zaměstnavatele nebo v původní profesi... možná bys mohla zkusit nějaké výzkumy trhu po telefonu, telemarketing... sem tam hledají menší firmy jen někoho, komu dají telefon, notebook a nechají ho pracovat z domova.

sysia
autor
30. pro 2014

@veruska007 Ahojky, to přesně jsem hledala... práci po telefonu, ale nenašla.... 😒

veruska007
30. pro 2014

@sysia Teď je blbá doba, po Vánocích. Ale hledej, určitě najdeš, já těchto nabídek před časem četla docela dost. Nebo si napiš sama do firem zabývajících se výzkumem trhu, brigádníky hledávají často a stabilní brigádníci bývají lepší než agenturní.

libertak
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
martinaaa91
16. bře 2015

Myslím, že sehnat práci z domova, která by opravdu fungovala, je docela slušný problém. Pokud jste zdatné v práci s počítačem nebo se dobře vyznáte v internetu, určitě bych doporučovala zkusit rozjet nějaký e-shop. Možností je v dnešní době opravdu hodně od klasického prodeje svých produktů (např. zmiňované čepičky, ponožky…), přes přeprodávání zboží (na základě svých objednávek objednáváte zboží u dodavatele a pak přepošlete svým zákazníkům), až po tzv. dropshipping, kdy dodavatel či poskytovatel dropshippingu odesílá zboží zákazníkům za Vás a měsíčně Vám pak zašle Vaši provizi za prodej. Počáteční investice nemusí být vůbec vysoká, ale to je opravdu individuální. Rozhodně je to investice, která se Vám vrátí, pokud jste šikovná, tak klidně v rámci několika týdnů a pak už pouze vyděláváte. Znám hodně maminek, které u této práce zůstaly i po mateřské a jsou z nich nyní zdatné podnikatelky. Ovšem nic není zadarmo a určitě to není jen o čekání na objednávky, chce to snahu, píli a zpočátku také trošku trpělivosti. Pokud by měl někdo zájem o více informací, stačí písnout, ráda pomůžu nebo poradím jak na to, ale taky jak se nenechat napálit a čemu se vyhnout. Sami e-shopy vytváříme a některé také provozujeme, takže zkušeností mám až až ;)

terezkakalinova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
niicoll
18. bře 2015

@terezkakalinova Dobrý den, mohu poprosit o bližší informace na e-mail. Děkuji

michnek
27. črc 2015

@martinaaa91
Dobrý den. Už delší dobu přemýšlím přesně nad tímto, eshop, ale chybí mi to nakopnutí, prostě , jak začít..Můžete tedy prosím poradit?
Děkuji Michaela

speratovalucie
27. črc 2015

@michnek Je na tom hromada práce, právních záležitostí apod. Pozor na to, nezanedbat!

speratovalucie
27. črc 2015

Pokud někdo teda nemá žaludek na to, aby to ošvindloval a risknul riziko pokut apod. A hlavně propagace - nutno mít promyšleno, jinak eshop nebude mít smysl, pokud nemáte hroooomadu známých. Propagace = mít na to peníze = první týdny nebudete mít nejspíš žádný obrat, žádné objednávky = prvně se vyhazujou peníze, pak se může zadařit. Čím víc propagace, čím větší okruh potenciálních zákazníků, čím větší rozsah propagace v ČR, tím větší šance na úspěch. My do toho naházeli 3-5tis měsíčně a nic. Takže jsme to skončili, neměli jsme víc lidí, kdo by nám pomáhal. Byli jsme na to sami dva.

martinaaa91
7. srp 2015

@michnek omlouvám se, že píšu až dnes, nějaký čas jsem tady nebyla. Pokud máte stále zájem, ráda Vám poskytnu více informací. Stačí poslat zprávu 😉

michnek
8. srp 2015

Dobrý den. Ano zájem stále mám.
Děkuji Michaela 🙂

palomina8
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alenavy
29. led 2016

Začala jsem si přivydělávat na mateřské a jde to i po návratu do práce. A doufám, že to půjde pořád takhle dál. Trochu mne mrzí, že jsem na to padla až v posledním půlroce mateřské, kdyby to bylo dříve, tak bych se pak nemusela vracet do práce s pevnou pracovní dobou od pondělí do pátku. Ale co, lepší později, než nikdy. Hledala jsem tedy celou mateřskou, měla jsem odpor k MLM, ke klikačkám apod. A ve výsledku jsem se do MLM pustila. Našla jsem firmu, kde mi osobně její výrobky naprosto vyhovují, proto je snazší je nabízet. Je z člověka poznat, když má svou vlastní dobrou zkušenost. Nepřipadám si tak, že nabízím něco nevhodného, neužitečného, drahého apod. Vlastně ani nenabízím zboží, jen líčím osobní zkušenosti. Potřebuji k tomu tedy počítač, internet a to je vlastně vše. Nemusela jsem platit žádné poplatky, neváží mne žádné povinnosti, mám oporu v kolegyních, když si s něčím nejsem jistá, je koho se ptát... Zatím jsem nepadla na žádné negativum. Jestli vás to zajímá, tak se klidně ptejte.

marcii84
9. únor 2016

Já nemůžu dopustit na tento přivýdělek: www.extra.privydelekzdomova.cz
Vše probíhá v teple domova u pc a pěkné přivýdělky jsou již první měsíc, pokud tomu věnujete i více času, dá se tím slušně uživit 🙂

magdalenax
9. únor 2016

@marcii84 ...a kdo tomu věří je....

magdalenax
9. únor 2016

@marcii84 Navíc, mám dojem, že ses zde ragistrovala za účelem reklamy, pokud ne, omlouvám se předem

magdalenax
10. únor 2016

@michnek Ahoj, prosímtě, to co napíšu ber skutečně tak, jak to napíšu. Není to moje osobní zkušenost. Ale jedna moje bývalá kolegyně se nechala slyšet, že prý nějaký eshop kdysi měla a jen za provoz - jako umístění stránky, či jak to myslela platila asi deset tisíc měsíčně. No, a co si budeme povídat, bez reklamy fungovat nebude, takže jsme zase u těch peněz. Jestli máš nějaké jiné informace, budu ráda, když se něco dozvím

marcii84
10. únor 2016

@magdalenax kdo tomu věří je co? 🙂 já doporučuji jen vlastní zkušenost, nic jiného, navíc v tomhle případě lidé kontaktují mě a to mi vyhovuje, nesnáším práci stylu obvolej všechny svoje známé, rodinu atd..

magdalenax
10. únor 2016

@marcii84 JIstě, to Ti věřím, hlavně že víme, že se jedná o to či ono. Nedělej z lidí blbce, už jen asi takhle, pokud budu mít dobrou práci, která se nezakládá na dalších lidech, jako je to v kupř. v MLM, tak zalezu a budu jako myška, na svém písečku a nebudu ji nabízet ostatním, protože bych přišla o vlastní výdělek, asi tak

magdalenax
10. únor 2016

Už by Ti měly Tvoje opakující se příspěvky v různých diskuzích, či skupinách moderátorky smazat

magdalenax
10. únor 2016

@marcii84 Jelikož nejde o nic jiného, než o lanaření a reklamě, která povede ku Tvému prospěchu. Není mi dvacet

terezkakalinova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
palomina8
15. únor 2016

Tajé mám zkušenost s MLM...a za tři týdny mam vydělano 75 dolaru...predem rikam,ze počáteční investice je 250 dolaru.Ale jedna se o nový projekt,tudíž ty první si ted vydělají a vydělávat budou.Vice info do zprav.

solinka1974
15. únor 2016

E-shop muzete mit i levne. Ale musite trochu rozumet internetovemu marketingu, SEO a copywritingu. My s manzelem mame e-shopy 3 (2 z nich pouze s jedinou komoditou) - a vydelavame obstojne i bez zbytecnych vedlejsich nakladu. Jde o to najit diru na trhu a prodavat pro urcitou cilovou skupinu. Vsem vrstvam se proste nezavdecite, to je cesta do pekel...

jilinka
8. bře 2016

Taky přemýšlím o e-shopu, jde jen o to najít tu ,,díru na trhu" ☹

magdalenax
8. bře 2016

Ježiš, teď jsem se od ní zvedla

magdalenax
8. bře 2016

Napsala jsem svůj příspěvek v kvaltu, protože jsem ještě smažila topinky ve vajíčku. Ano, mohu řícíi, že taková práce existuje. Dvacet let jsem nějakou hledala a náhodou našla. Je to ovšem dost náročné a hlavně regionální, navíc další lidi nepřijímají, mají jich dost, co tedy vím..., ale slušné peníze vyděláme, ovšem za perfektní práci, která souvisí s činností až uměleckou

hojda
8. bře 2016

I já měla štěstí a můj původní zaměstnavatel mi umožnil pracovat po rodičovské z domova, takže ano existuje, ale je to hodně o štěstí.