Dokumenty po ukončení pracovní smlouvy, jaké mám dostat?

veradonne
14. led 2016

Zdravím, můžete mi někdo napsat, jaké bych měla dostat dokumenty po skončení pracovního poměru? Zápočtový list, evidenční list důchodového pojištění a ještě něco?
Děkuji předem za odpovědi.

j.a.n.i
14. led 2016

@veradonne Řekla bych, že toť vše, možná ještě potvrzení o výši příjmů pro podporu z UP, ale tam jsem nikdy nebyla.

blahova_andrea
14. led 2016

na úp chtějí pak mít kopie zápočťáku a důchodového listu, takže přehled o příjmech z toho mají

veradonne
autor
14. led 2016
xpila
14. led 2016

@blahova_andrea Pro UP se ale příjmy vyplňují zvlášť, protože se tam rovnou pocita příjem, ze kterého se vypočítává podpora.

blahova_andrea
14. led 2016

@xpila a to je nějaká novinka? já nebyla na úp několik let, ale kdysi jsem teda nebyla v práci s formulářem z úp, aby mi něco speciálně vyplnili 😨

xpila
14. led 2016

@blahova_andrea To neni formulář z UP, ten papír dává zaměstnavatel. A to snad bylo vždycky, je to proste potvrzeni o průměrném přijmu pro UP.

blahova_andrea
14. led 2016

@xpila a to se automaticky počítá s tím, že jde člověk pak na úp? já si teda nic takového fakt nevybavuji 😅

veradonne
autor
14. led 2016

@xpila takže krome započtáku a evidenčního listu duchodoveho pojistení by mi meli zamestnavatel zaslat po skončení pracovního pomeru i potvrzeni o průměrném přijmu pro UP? 🙂 Nebo to je v zápočtáku vše? 🙂

xpila
14. led 2016

@blahova_andrea Automaticky samozřejmě ne, musí se o to říct 😉

veradonne
autor
15. led 2016

@xpila ok, dekuji...

blahova_andrea
15. led 2016

@xpila no to jsem na sebe teda za pár let zvědavá. výslovně jsem si nikdy neříkala, bývalému zaměstnavateli nebylo nic do toho jestli jdu na úp nebo jiné práce, ne? na úřadě vždy stačilo to, co jsem dostala v práci automaticky. no ale věřím, že mě těch překvapení časem týká mnohem více, ne jen v tomto. jsem zakrněla na mateřské úplně ve všem 😅 ☹