Ahoj. Chtěla bych se prosím zeptat, jak je to s dohodou o provedení práce. Teď mám smlouvu na dobu určitou na HPP po dobu rodičovské dovolené jedné kolegyně. Kolegyně se 16.6. vrací do práce a tudíž mi k tomuto datu končí smlouva. Zaměstnavatel mi smlouvu neprodlouží, ale chce mi do konce června dát dohodu o provedení práce. Měla bych se jít hlásit na ÚP už toho 16.6.? Zaměstnavatel za mě totiž bude platit pojištění jen do toho 16. a pak už ne.
Předem dík za odpovědi 🙂
Asi jo...díky 😉 Já jsem právě nevěděla jak to s tou DPP je, když to vlastně budu mít jen půl měsíce a půl měsíce budu mít HPP. Myslela jsem že se musím jít nahlásit na ÚP hned jak mi skončí HPP, kvůli pojištění.
Já myslim, že když se nahlásíš na UP, tak do 10 000 budeš mít mzdu v čistém, ale příspěvky od UP jen při těch 4200. Pokud Budeš mít víc jak těch 10 000, pak se hlásit nemusíš, je to zbytečný. Ale zas tak moc se v tom nevyznám, tak si to kdyžtak ověř 🙂
@j.a.n.i Prosím?? Co ti vadí? 🙂 Že jsem napsala něco, o čem se domnívám, že je pravda a mohlo by pomoct, přestože si nejsem úplně jistá? U nás dělají lidé, kteří jsou registrovaní na ÚP a pokud podepíšou Prohlášení poplatníka (omlouvám se - nevím přesný název). A vydělávají víc než 4250 Kč. Nedostanou sice podporu, ale do 10000 mají mzdu čistou.
@barcca5 No, to záleží na kolik na dohoda bude, protože při registraci na UP si smíš vydělat max 4250,- za měsíc, jinak se tam hlásit nemůžeš.