ahoj nebudu to rozepisovat co se událo, jednoduše mě jedna kolegyně okradla o 1000kč, normální pracovní doba je 6h, já tam jsem 5h nemám nárok na přestávku ani stravenky, a nedostala jsem peníze za autobus k výpatě, tak se chci zeptat, jsem tam asi měsíc a půl, takže mohu odejít bez udání důvodu? Je to tak všude? Já že jsem četla smlouvu moc tomu zas nerozumím co je tam napsané ale tohle přesně tam není. Plus žádnou vedoucí to nazajímalo že to není moje chyba ale její.
Musíte dát písemnou výpoved , a důvod nemusíte udavat a je na vás zda jim ho řeknete . Po ukončení by vám měli dát všechny papíry
jsou dvě varianty buď se ve slušnosti dohodnete a ukončíte to dohodou ihned nebo musíš 15 dní vydržet
Holky, některé jste přes tyhle věci dost šikovné, můžete mi prosím někdo odpovědět na otázku, kterou jse hodila sem https://www.modrykonik.cz/forum/rodinny-rozpocet/mam-vyplnit-danove-prohlaseni/ ?
Díky...
@koncice Musíš dát písemnou výpověď, lze i bez udání důvodu. Pokud v té dohodě nemáš konkrétně sjednanou výpovědní dobu, tak je 15 dní. Lhůta začíná běžet dnem doručení výpovědi druhé straně.