Holky prosím co kupujete za dárky kolegyním? Děkuji za inspiraci.
Loni jsem dávala susene ovoce od Mixit a letos budu dávat balíčky Bohemia sekt 😃👍🎄
Zrovna mi pro ně dorazila sada českých skleněných vánočních ozdob, dekor tematicky souvisí s naší prací.
Prskavky 🙂
Dávala jsem jedlé dárky, třeba vánoční čokoládu Tony’s.
Hele, já jsem vyloženě úchyl na charitativní věci. Prostě jakkdyby to těší na několikrát 😀. Nejdřív toho, komu dám svoje peníze a kde pomůžou dobré věci, pak toho, koho obdaruju, no a nejvíc to těší mě 😀. Záleží na rozpočtu, samozřejmě, já minulý rok bodovala s růžovým vaječňákem 😉. Nevím, jestli se tu může dát link na fb, zkusím. Kdyžtak si můžete zadat DOBRObistro, je to kavárna, která patří hospici, mají i vánoční cukroví a další. https://www.facebook.com/dobrobistro/posts/pfbi...
Tak my si v práci navzájem dáváme fakt jen nějaké drobnosti, obvykle se i dohodneme na částce, kterou se snažíme nepřekročit, aby to bylo fér. 😀 Naposledy jsem dostala hrnek s vtipným citátem, co se týkal naší práce, nějaké vánoční ozdoby, plus domácí med a nějaké ořechy, to mi vždy udělá radost asi nejvíc. 😀
Letos jsem pořídila vánoční kávu, malý hrneček, přívěsek a přání. Ale to si dáváme jen mezi pár nejlepšími, kdy se scházíme jako kamarádky.